Roberto Leal

'Bomba' de Roberto Leal: revela que s'ha casat tres vegades des de 2015

Roberto Leal no ha pogut amagar la veritat més temps

Roberto Leal, que ara està nerviós pel que succeirà a Pasapalabra, ha cobrat protagonisme a la premsa per un motiu personal. I és que se n'ha revelat un aspecte desconegut, que ha cridat poderosament l'atenció. Ens estem referint que s'ha casat tres vegades i totes tres amb la seva dona actual, Sara Rubio.

El concurs El Cazador de La 1 és el que ha fet pública aquesta singular dada, malgrat que el sevillà ja ho havia revelat a les xarxes socials, però no havia tingut la mateixa transcendència que ara. Amb aquests tres casaments el que Roberto deixa palès és que ha estat i està molt enamorat de la seva noia. Tant és així que la considera la dona de la vida.

Roberto Leal veu sortir a la llum el seu secret més sorprenent

El presentador de Pasapalabra és força protector de la seva intimitat, encara que, de vegades, no dubta a parlar-ne. I ella s'ha convertit fa uns dies en protagonista absoluta del concurs El Cazador. De fet, ha passat durant la darrera prova del concurs.

En concret, va succeir que Erundino, el caçador d'aquella tarda, es va enfrontar al repte de preguntes. I una d'aquestes va ser la següent: «Vertader o fals: Roberto Leal s'ha casat tres vegades amb la mateixa dona?». El concursant va respondre que era mentida, però es va equivocar propiciant l'encert dels concursants.

D'aquesta manera és com hem sabut que l'andalús estima tant Sara que ha reafirmat el seu compromís amb ella fins a tres vegades. La primera, segons sembla, va ser a Las Vegas, on, com tantes parelles, es van donar el 'sí, vull'. Encara que no sabem si ho van fer com Alaska i Mario Vaquerizo, que es van disfressar per a aquest moment de Marilyn Monroe i Elvis Presley.

El segon enllaç matrimonial va ser l'any 2015 pel civil i en un jutjat de Madrid. I el tercer i definitiu, almenys fins ara, va ser una cerimònia en tota regla. En aquesta darrera ocasió, ho van fer ja vestits amb els corresponents vestits nupcials i ho van celebrar amb una gran festa envoltats d'amics i familiars.

Imatge en blanc i negre de Roberto Leal i Sara Rubio el dia del seu casament
Roberto Leal porta tres casaments amb Sara Rubio | Instagram

 

El presentador d'Antena 3 i Sara viuen una bonica i sòlida història d'amor que els ha portat a casar-se tres vegades. Història que va començar en 2012 quan es van conèixer a Atresmedia. En aquell moment ell estava substituint a Susanna Griso a Espejo Público i Rubio feia pràctiques a l'espai Equipo de Investigación.

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal ha trobat a Sara la seva companya de vida | Cedida

Segons el mateix Roberto, la primera vegada que es van veure va ser al menjador de l'esmentat grup de comunicació. Ell ràpidament es va enlluernar d'ella i no va dubtar a asseure's al seu costat a la taula. Aquest va ser el primer contacte que van tenir, encara que no va ser fins al cap de cinc mesos quan van iniciar una relació sentimental.

Des de llavors no s'han separat ni un sol moment. És més, han consolidat una relació, fruit de la qual han nascut dos fills: la Lola i el Leo. Dos petits que han esdevingut el seu millor regal de vida.

La clau de l'èxit d'aquesta parella és l'amor, però també la comunicació, el sentit de l'humor i la comprensió. Un factor aquest últim que es deu al fet que comparteixen professió, ja que tots dos són periodistes. Fins i tot comparteixen projectes, ja que han engegat la seva pròpia productora audiovisual: Blondloyal.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp