Imatge de l'edifici d'Atresmedia

Antena 3, d'enhorabona després de confirmar-se l'embaràs de l'any en directe

El presentador ha anat a 'El Hormiguero' per explicar la futura arribada del seu segon fill

Després d'anunciar en les seves xarxes socials que havia contret el coronavirus i havia estat un temps en quarantena, ara Roberto Leal ja segueix la seva vida amb normalitat i acaba d'anunciar una gran notícia en 'El Hormiguero’. 

En el programa presentat per Pablo Motos ha confessat que la seva dona està embarassada del seu segon fill i que la seva filla de 3 anys, Lola, en uns mesos es convertirà en germana gran.

Una bona notícia entre un any negre

Una notícia que ha aportat una enorme felicitat en la família i que ha enfosquit tot el dolent que els ha succeït al llarg dels últims mesos. A la fi del 2019, el pare del presentador, Pepe Leal, va morir després d'una llarga malaltia i per a distreure's, Roberto es va centrar en el treball i en les dones de la seva vida.

Tan sols unes setmanes més tard, va arribar l'epidèmia mundial i l'estat d'alarma, al costat d'això el seu salt de cadena, on va passar de ser el conductor de 'Operació Triunfo’ a Televisió Espanyola a convertir-se en el presentador de 'Pasapalabra' en Antena 3.  

A l'agost va descobrir que havia donat positiu en coronavirus i va haver d'estar uns dies confinat a la seva casa al costat de la seva família i sense poder assistir a treballar, on va ser substituït aquests dies per Manel Fuentes.  -«Estava molt preocupat perquè la meva dona està embarassada i no sabíem com el podia afectar», ha confessat en 'El Hormiguero’. 

Les seqüeles de la Covid-19

«Encara no he recuperat ni l'olfacte ni el gust, m'han dit que pot trigar mesos o 48 hores. Alguns sabors forts com el cafè o el vinagre sí, però la resta de menjar o guisats no em saben a res. No és cap broma, perquè és una situació una mica rara».

«He agafat 2 quilos i mig, estava al costat del frigorífic i he menjat coses que ni m'agradaven perquè no tenia ni olfacte ni gust», ha revelat.

Encara que encara li queden algunes seqüeles del virus, Roberto Leal ja ha tornat per complet a la seva rutina anterior i està entusiasmat enguany perquè Lola acaba de començar el col·legi, on encara s'està adaptant, i en uns mesos tindran a un altre bebè a casa.