Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Selfie de la parella formada per Roberto Leal i Sara Rubio, tots dos somrient a la càmera en primer pla

Roberto Leal i Sara Rubio: tot sobre la situació matrimonial que estan travessant

Roberto Leal i Sara Rubio demostren estabilitat en el seu matrimoni amb mostres d'afecte a les xarxes socials

Al sempre volàtil món del cor, poques parelles aconsegueixen mantenir l'estabilitat i l'amor malgrat els rumors i la pressió mediàtica. Roberto Leal i Sara Rubio en són un clar exemple. Tot i les ocasionals especulacions sobre possibles crisis, aquesta parella ha demostrat ser una de les més sòlides del panorama actual. La seva relació s'ha enfortit amb el temps i ha mostrat al públic que l'amor i la complicitat poden prevaler.

Roberto Leal i Sara Rubio han estat junts durant anys, i la seva relació ha estat objecte d'admiració i enveja. Tots dos han sabut portar la seva vida privada amb discreció, encara que no han dubtat a compartir moments especials amb els seus seguidors a les xarxes socials. Aquest equilibri entre la vida pública i la privada ha estat clau per mantenir l'harmonia en la seva relació.

Roberto Leal amb la seva dona, Sara Rubio, posant junts i somrients
L'estabilitat del matrimoni entre Roberto Leal i Sara Rubio | RTVE

Els rumors sobre possibles crisis en la relació de Roberto Leal i Sara Rubio han estat desmentits una vegada i una altra pels mateixos protagonistes. La complicitat que mostren en xarxes socials és només una part de la seva relació, però n'hi ha prou per fer callar els detractors. Roberto i Sara han demostrat que el seu amor és sòlid, basat en la confiança i el respecte mutu.

El vacile que es porten en xarxes socials

Recentment, la parella ha donat mostres clares del bon moment. Sara Rubio va comentar en una publicació de Roberto Leal, on promocionava una marca de roba esportiva.

Hi va voler destacar com es veia de bé. "Estàs especialment maco en aquestes fotos", li va escriure per missatge privat.

Roberto, lluny de quedar-se enrere, li va respondre amb un toc d'humor i complicitat: "Quedem? M'estàs llençant la canya?".

Captura de la story d'Instagram de Roberto Leal on tonteja amb la seva dona, Sara Rubio
Roberto Leal manté la passió amb la seva dona | Instagram, @robertolealg

Més tard, el presentador va apujar la conversa a les seves històries perquè els seus seguidors poguessin veure la bona sintonia entre ells. No hi ha dubte que aquest tipus d'interaccions són un reflex de la proximitat i l'afecte que comparteixen.

La família suma una nova incorporació

A més d'aquestes mostres d'afecte a les xarxes socials, Roberto Leal i Sara Rubio han decidit ampliar la seva família adoptant un nou gos. Ja comptaven amb un gos anomenat Pepa, i ara han donat la benvinguda a la Rita, un adorable gos salsitxa.

Aquesta decisió és una prova més de l'estabilitat i el compromís que tenen com a parella. Pepa, comptava amb un compte d'Instagram on anaven pujant fotos seves. Doncs ara, aquest compte passarà a ser de la Pepa i la Rita.

Un gest que mostra com són d'important les seves mascotes per a ells. La incorporació de Rita a la família no només ha portat alegria, sinó que també ha reforçat la unitat familiar.

Roberto Leal i Sara Rubio, feliços en poder gaudir dels seus fills

Roberto Leal ha descartat públicament que hagin de tenir un tercer fill. Tant ell com Sara Rubio han deixat clar que la quota de la família està completa.

La parella té clar que amb dos fills en tenen prou. A més, sempre han manifestat que volen gaudir-ne i dels seus moments en família.

N'és una prova les constants fotos i vídeos que la parella publica a les seves xarxes socials sobre moments familiars.