Michael Robinson: «Vull guanyar el partit al càncer»

L’exfutbolista i comentarista, diagnosticat d'un melanoma el passat mes d'octubre, participa en un acte sobre el càncer a Madrid juntament amb Luz Casal

Michael Robinson lluita contra un melanoma avançat amb metàstasis | CatalunyaDiari.cat

El programa de ‘La Ventana’ de la Cadena SER va ser l’escollit per l'exjugador de futbol Michael Robinson per anunciar que li havien diagnosticat un càncer el passat mes d’octubre. Tal com va explicar el desembre de 2018 davant dels micròfons, es tracta d’un melanoma avançat amb metàstasis; segons ha informat ‘España Diario’, Michael se sent optimista: està més que disposat a «guanyar el partit a la malaltia».

Positiu i optimista. Així és com es va mostrar el comentarista en ‘El càncer en España 2019’, un acte organitzat per la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM) celebrat a la seu de l’Associació de la Premsa de Madrid. A més de la presència de Michael Robinson, els assistents van poder comptar amb la participació de Luz Casal, qui ha superat dos càncers.

L’organitzador SEOM, per conscienciar sobre la malaltia i el seu possible patró hereditari, va presentar el vídeo ‘El càncer s’hereta?’, protagonitzat per Luz Casal i Robinson:

  • Article relacionat: Michael Robinson sobre el seu càncer: «No tinc por a la mort»

Més que preparat per la lluita

«Estic molt bé, em trobo fenomenal i preparat per aquesta lluita. Sorprenentment», declarava Robinson al diari esportiu AS. Respecte al tractament que està rebent, l’exfutbolista afirmava que es tracta d’un nou medicament: «També estic rebent informació, sota direcció de les veus autoritzades, del meu oncòleg Messi, que és com jo li dic al meu oncòleg Emiliano Calvo», explicava Robinson, afegint que «ell ha entrat al partit quan faltava poc, però està disposat a ficar uns quants gols per guanyar aquest partit».

El comentarista assegura que ha rebut molt d’afecte després de l’anunci del seu diagnòstic, i se sent molt agraït. «Una altra sorpresa que m’he emportat». Michael Robinson s’ha sentit molt estimat després de l’anunci, cosa que mai havia esperat rebre per part dels seus oients.

Després de la seva carrera com a futbolista, Robinson ha sigut comentarista esportiu | Twitter

«No em sento incòmode ni malalt»

Durant l’acte, Robinson va reflexionar sobre la malaltia i les seves sensacions al respecte. «No em sento incòmode ni malalt. El càncer viu dins de nosaltres. I és veritat que cada cop hi ha més diagnòstics, però cada cop hi ha menys morts», confessava Michael. Tanmateix, va assegurar que el sorprèn la «tranquil·litat i naturalitat» amb la que pot parlar del tema, i que es va sentir una mica aclaparat per l’atenció que ha creat després del seu anunci.

  • Més notícies relacionades: Pau Donés, vocalista de 'Jarabe de Palo', desapareix de la vida pública

Comentaris

envia el comentari