Imatge de Rocío Carrasco mirant a càmera seriosament durant el programa de Montealto, regreso a la casa

Rociíto assenyala les 10 persones a les qui els canviarà la vida

Rocío Carrasco està disposada a venjar-se pels últims retrets contra ella

Rocío Carrasco té nombrosos comptes pendents, alguns amb membres de la seva família. Avui sembla que serà un dia històric per a la filla de Rocío Jurado.

Rocío Carrasco i La Fábrica de la Tele tenen preparat un programa especial on la filla de La Jurado parlarà de deu familiars. Aquests van retreure fa temps el seu punyent discurs en la docuserie Rocío, explicar la verdad para seguir viva.

Un equip especialitzat de la productora de Telecinco ha analitzat minuciosament nombroses hores d'emissió amb les respostes dels familiars al testimoni de Rociíto. Unes reaccions que van arribar després que Carrasco tragués a la llum la tempestuosa vida que va patir per culpa d'Antonio David Flores.

Rocío Carrasco marcarà un abans i un després amb 'El precio del silencio'

Fins a tres periodistes i dos documentalistes fa 321 dies que treballen a El precio del silencio, un document audiovisual que veurà la llum abans del que s'ha pensat. I tot a conseqüència de les darreres declaracions de Gloria Camila i Rosa Benito en contra de Rociíto.

Rocío Carrasco en primer pla trista.
Rocío Carrasco respondrà a tothom aquest divendres en forma de documental | Telecinco

La investigació engloba «1200 hores gravades» amb què es desitja «retratar minuciosament els familiars més mediàtics de Rocío Carrasco», segons ha comunicat la cadena de Fuencarral.

A l'avenç de Sálvame emès dimecres passat, les imatges són molt impactants i parlen clar sobre aquests familiars de la madrilenya. Són Gloria Camila Ortega, Rosa Benito, Amador Mohedano, José Ortega Cano, Antonio David Flores. També estaran a l'ull de l'huracà Rocío Flores, Raquel Mosquera, Gloria Mohedano i el seu marit José Antonio, i Rosario Mohedano.

Rociíto i el seu clar objectiu de retratar 10 familiars

«De vegades, per explicar una història no s'ha de fer pràcticament res. Donar-li al REC, observar i esperar. Després de fer REC, ara toca donar-li al PLAY», exposa el tràiler del document audiovisual que veurem d'aquí a unes hores.

Muntatge de Rosa Benito, Chayo Mohedano, Amador Mohedano i Antonio David Flores
Rosa Benito, Chayo Mohedano, Amador Mohedano i Antonio David Flores | Catalunya Diari

«Un treball minuciós que repassa les seves paraules després del primer lliurament de Rocío, explicar la verdad para seguir viva», emesa el 21 de març de 2021, «i fins avui».

El fet que va desencadenar 'El precio del silencio'

Dilluns passat a Ya son las ocho, Gloria Camila llançava un contundent atac al seu cunyat Fidel Albiac. La colombiana va acusar el marit de Carrasco d'anomenar-la a ella i al seu germà José Fernando com «els immigrants».

Això sí, en cap moment va assegurar que ella hagués sentit aquest terme tan retret al productor sevillà. Tan sols va afirmar que «s'ho havien explicat», i que havia estat «més d'una persona».

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío Carrasco estan més enfrontades que mai | Catalunya Diari

Enfadada per aquest gest, Rociíto no va dubtar a reaccionar minuts després en un altre lliurament de Montealto, regreso a la casa  La filla de Rocío Jurado va criticar les paraules de Gloria i va definir la seva actitud com a "equivocada i temerària".

Rociíto contestarà la seva filla després de carregar contra Fidel

En lloc de contestar en calent, segons va explicar Jorge Javier Vázquez, la protagonista de Montealto no es va estendre contra Gloria Camila perquè així ho va decidir la productora del programa. Volien deixar per a aquesta nit aquest tipus de contingut tenint en compte la setmana carregada de declaracions que havia de venir.

I així va ser, ja que ahir a El programa de Ana Rosa, Rocío Flores va ser molt dura a l'hora de parlar del marit de Rociíto. Es va referir a la complicada convivència que hauria tingut Flores durant els seus anys d'infantesa amb la seva mare i Fidel.

Una de les frases que més va cridar l'atenció de la col·laboradora de Telecinco va ser que «si expliqués el que he viscut en aquella casa, cau Espanya». Així sentenciava la noia davant la mirada atònita de Joaquín Prat.