Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

Rociíto confessa l'error que va tenir amb el seu fill David Flores Carrasco

David Flores Carrasco ha vist Rocío confessar el seu gran error

Rociíto tornava aquest dimecres a les instal·lacions de Telecinco i trepitjava molts anys després el plató número 2 de Mediaset. Un estudi on la seva filla, Rocío Flores, va a treballar de col·laboradora a El programa de Ana Rosa per no parlar-ne gaire bé d'ella precisament.

David Flores Carrasco va veure la seva mare tornar al lloc on va treballar a Día a Día fa dues dècades. «M'ha portat records molt bonics, aquí era on posaven l'estenedor», ha recordat.

La veritat és que a l'espai produït per Unicorn Content s'han abocat nombroses crítiques contra la filla de Rocío Jurado després de l'emissió de la famosa docusèrie.

Muntatge Rocío Carrasco amb el Programa de Ana Rosa
Rociíto ha donat la cara a 'El programa de Ana Rosa' i ha parlat sobre David Flores Carrasco | Catalunya Diari

Doncs bé, la mare de David Flores Carrasco ha estat valenta i ha acceptat la invitació del programa que presenta Patricia Pardo.

La madrilenya ha sortit al pas de tot el que s'està dient els últims dies sobre el conflicte que manté amb la seva família. Una guerra que va esclatar quan es va repartir l'herència de Rocío Jurado.

L'error més gran de Rociíto amb el seu fill David Flores Carrasco

Al Club Social del programa, i al mateix sofà on veurem demà Rocío Flores, la filla de 'la més gran' ha parlat de David Flores Carrasco. I ho ha fet de manera contundent després d'un temps considerable sense fer-ho.

Hi havia molta expectació per conèixer l'opinió de la dona de Fidel Albiac després de la seva darrera aparició a Telecinco. Un programa on va acabar sent humiliada pel seu oncle Jose Antonio, que va dubtar de la seva versió sobre la pallissa que li va donar la seva filla.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco ha vist a Carrasco parlar d'ell a la televisió | Europa Press

Rociíto s'ha sincerat completament amb Joaquín Prat i ha entonat el mea culpa sobre una qüestió que afecta el seu fill David. I és que la madrilenya ha dit que li encantaria reescriure la seva vida i que, si ho pogués fer, no hauria fet les coses de la mateixa forma.

«Els meus fills avui estarien amb mi perquè no hauria comès alguns errors que vaig cometre». Entre els errors que avui ha reconegut haver comès, Rociíto n'ha assenyalat un en concret, haver-li donat «la custòdia compartida a un psicòpata». Unes declaracions molt dures que veurem si en les pròximes hores tenen resposta per part d'Antonio David al seu canal de Youtube.

Rociíto torna a parlar de la seva filla

D'altra banda, Rociíto ha demanat «deixar la seva filla de banda» i no pensa parlar-ne més, de moment. I si va parlar al seu dia de l'agressió que en va patir va ser perquè la seva història es comprengués a la docusèrie.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rociíto no sembla disposada a reconciliar-se amb la seva filla | Catalunya Diari

«El que he explicat sobre aquest episodi de la meva filla ha estat imprescindible perquè la història que jo estava vivint s'entengués. L'he explicat amb tot el dolor del meu cor, però era l'única manera que aquells 20 anys que jo he estat minvada, enfonsada, enterrada en vida i malvivint es poguessin entendre. Sense haver explicat això, que és l'obra mestra de l'ésser, no s'hauria entès res», ha sentenciat.

Hi haurà reconciliació?

Sobre una possible reconciliació amb la seva filla, Rocío Carrasco deixava una porta oberta que arribés aquell moment. «Tinc l'esperança que algun dia es posin les coses al seu lloc. I que cadascú sigui conseqüent i conscient», ha dit.

Per acabar, la mare de David Flores Carrasco tornava a entonar el mea culpa. «Potser no hauria fet les coses així, el que vaig fer durant 20 anys és mirar per la cara, la ment i la salut emocional d'aquests nens. Però va ser un error per a mi, perquè em vaig equivocar per a mi», es lamentava en directe.