Imatge de Rocío Carrasco.

Rociíto deixa en evidència a Raquel Mosquera en parlar en nom del seu pare

La filla de Pedro Carrasco ha desmentit a qui fos la seva vídua

Rocío Carrasco ha esclatat contra Raquel Mosquera després de molt de temps suportant els seus constants atacs a la televisió. De fet, la perruquera arribava a insinuar que Rociíto va poder ser part de responsable de la mort del seu pare. Un fet que ella desmenteix per complet, ja que insisteix que abans de la seva mort van llimar asprors i es van retrobar.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Raquel Mosquera ha acaparat el documental més vist de la televisió | Mediaset

«Crec que és de les millors converses que jo vaig tenir amb el meu pare. Va ser reparadora, crec que va ser guaridora», confessa. Si en un primer moment Mosquera parlava de manera cordial de la filla de Pedro Carrasco, amb el temps han acabat enfrontades.

Així, la perruquera no ha dubtat en cap moment a posar contra les cordes a qui fos la seva fillastra i deixar una molt mala imatge seva als platós de televisió.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Pedro Carrasco i Raquel Mosquera, una parella feliç? | Telecinco

«Ell va sortir d'aquí molt preocupat perquè va tenir una gran picabaralla amb la seva filla que li va fer molt de mal. Va sortir d'aquí molt nerviós, molt espantat. Li feia la sensació que era una relació irrecuperable», relata sobre aquesta última conversa que van mantenir pare i filla.

«Jo no soc metge, però aquella nit a Pedro se li va partir el cor i em va dir: 'a aquesta filla de puta no la tornaré a veure mai més'», acusava Raquel a Rociíto.

Una cosa davant de la qual la filla de 'la més gran' sentenciava contundent: «La persona que conegués el meu pare el més mínim sabria que el meu pare era incapaç de referir-se a mi d'aquesta manera».

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

«Cal ser molt roín i molt grosser per fer servir aquesta conversa i aquell moment per dir tot el contrari i culpar-me a mi de la mort del meu pare», explotava contra Mosquera.

Rocío Carrasco destapa les mentides de Raquel Mosquera

«I em fa pena perquè penso que en aquell moment ella no estava travessant un moment bo en el procés de la seva malaltia, però és que no ha estat una vegada és que crec que han estat tres o quatre», intenta entendre el comportament de la perruquera.

«Ella té un interès i és que sap que si no diu aquestes coses està morta mediàticament», sosté implacable Rocío. La llavors dona de Pedro Carrasco arribava a assegurar fins i tot que el seu marit «havia sortit fent esses amb el cotxe», donant a entendre que l'exboxejador podria haver begut aquella darrera nit abans de morir.

Pedro Carrasco
Rociíto ha recordat el seu pare, Pedro Carrasco, a la seva docu-sèrie | Cedida

«Ella sap molt bé que això és mentida. Ella sap molt bé el que ell beu i quina quantitat beu, ella ho sap, perfectament, perquè va ser ella la que s'encarrega de servir-s'ho», apunta Rociíto.

L'exboxejador moria de manera sobtada el 27 de gener de 2001 sense testament, cosa que obligava les seves hereves legítimes a fer un conveni regulador per repartir-se els seus béns: «En morir sense testar la seva vídua té una quota de viduïtat i l'hereva soc jo».

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco segueix disposada a desemmascarar la família | Mediaset

I acusava Raquel de no haver-li donat cap de les pertinences que li corresponien.

«Li dic a ella que de tots els trofeus que tenia el meu pare m'agradaria tenir el cinturó, que em faci una rèplica i que ella es quedi amb l'original, que jo l'únic interès era de tenir el cinturó perquè se'l va significar per ell, però això no va passar mai. Ni em va donar l'original ni la rèplica», li demanava Rociíto.

Rocío li demanava almenys unes fotos per al record, però Mosquera es negava a lliurar-les.

«Per què vol la Raquel fotos del meu pare i la meva mare o dels meus avis amb la meva mare, jo no entenia què faria ella amb això i li vaig dir per favor que m'enviés les fotos que hi hagués a casa del meu pare que estiguéssim nosaltres», deia sobre això.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Imatge de Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto | CatalunyaDiari

En lloc de fer-li entrega d'aquests records, Raquel li lliurava un sobre amb algunes fotografies del pare de jove: «No eren les que jo li demanava. Jo el que volia eren fotos familiars de nosaltres tres o meves amb ell o d'ell amb ella sols».