Primer pla de Rocío Carrasco.

Rociíto ignora les súpliques del seu fill David i està disposada a enviar-lo a presó

Rocío Carrasco pren mesures contra un familiar

Rocío Carrasco sembla disposada a arribar fins al final per tal de destapar la veritable cara dels seus familiars més directes. Durant la darrera temporada de la seva docusèrie els ha titllat d'interessats i nocius. En efecte, segons ella, l'única cosa que els preocupava era el repartiment dels béns de 'la más grande'.

Manté un dur enfrontament amb el seu oncle Amador, que s'ha vist obligat a actuar. L'exmarit de Rosa Benito ha intentat oferir la seva versió dels fets mitjançant una producció emesa a Youtube que es titula Mi hermana del alma. Allà, intenta desmentir les paraules de la seva neboda.

Durant el primer capítol, Rociíto ha comprovat com s'utilitzaven algunes fotografies que recollien els moments més importants a la vida de la cantant. Aquestes imatges podrien portar algun tipus de problema al pare de Chayo, que fins i tot té moltes possibilitats d'acabar als tribunals.

El paparazzi Diego Arrabal confirmava al seu canal de Youtube que una agència de premsa tenia previst demanar-ho. A més d'Amador, també haurien posat al punt de mira el responsable del canal on es va emetre el documental.

Pel que sembla, van fer ús d'una sèrie de fotografies sense tenir el permís dels propietaris legals. L'acusen d'haver ignorat la propietat intel·lectual d'aquestes instantànies i és probable que no es tracti d'una simple distracció.

Els responsables d'aquestes imatges no tenen intenció de quedar-se de braços plegats i ja haurien posat el cas en mans de la justícia. Només reclamen el que consideren que és seu. Tampoc volen que ningú no s'aprofiti de la seva feina.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rociíto ha vist com el seu tiet cometia un greu error | TELECINCO

Rocío Carrasco ha pogut comprovar com la jugada li ha sortit malament al seu oncle. Va intentar plantar-li cara amb un documental molt similar al seu, encara que amb escassa repercussió a la televisió. Per això només s'emetia a Youtube.

Ara, no descarten que el germà de la Jurado hagi de trepitjar un jutjat per no respectar les lleis. De moment, «hi ha una agència de premsa que prendrà mesures. Encara que es pugui entendre que, en algun moment, s'utilitzi una imatge, almenys posa-hi la procedència, però és que ni això», va indicar Arrabal.

Són molts anys a la professió i sap perfectament com es treballa en aquest món. Explica que cal sol·licitar sempre permís abans de fer servir una fotografia que tingui drets d'autor. Assenyala que aquestes cessions «solen tenir un cost econòmic; els fotògrafs també han de menjar».

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
Amador Mohedano intenta desmentir Rociíto | Catalunya Diari

Sospita que «si això arriba als tribunals, el propietari del copyright podria  demanar mesures cautelars». Podrien anar des del «tancament del canal de Youtube fins a moltes altres coses». Adverteix que en aquests temes, «els jutges no són tous, solen ser força durs».

Rocío Carrasco, enfrontada als seus oncles

Rocío Carrasco manté un dur enfrontament amb els seus oncles, sobretot amb Amador i amb Rosa Benito. L'esposa de Fidel Albiac assegurava a la seva docusèrie que havia estat sempre al costat de la seva mare a Houston, quan estava malalta. Tot i això, la col·laboradora va intentar desmuntar la seva versió.

Va compartir a les xarxes socials una imatge i el seu exmarit acudint a l'hospital on estava ingressada l'artista. «No és una fotografia que m'agradi, em porta a moments de plor, d'angoixa, de dolor, d'incertesa, de ràbia, de por. Perquè ara ens jutgin, quan la que no hi eres eres tu», va assenyalar molesta.

Volia aclarir així que mai no l'havien deixada sola durant el tractament als Estats Units. L'empresària, per part seva, havia deixat anar que l'única que l'havia acompanyat en tot moment havia estat ella, però no era cert.

Rociíto és acusada de mentir i Rosa li ha dedicat un missatge molt directe durant les últimes hores. «Qui és incapaç de perdonar és incapaç d'estimar», va escriure.