Per què Rocío Carrasco no es parla amb David Flores, el seu fill malalt

Rociíto revela les raons que la van portar a distanciar-se de David Flores

El vuitè capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' es titula 'Por'. El documental on Rocío Carrasco ha desmuntat una de les grans mentides de la premsa rosa: «Mai m'he considerat mala mare. M'he posat davant dels meus fills perquè no els fregués ni l'aire». Molts periodistes han guanyat bastants diners gràcies a aquest rumor: portades, entrevistes, exclusives, reportatges i una infinitat d'intervencions que han arruïnat la reputació de Rociíto.

La filla de Rocío Jurado ha estat a punt de perdre la vida per culpa de certes acusacions, per això, ha seguit els consells del seu equip mèdic i ha decidit vendre els seus secrets a Telecinco. A poc a poc, anem coneixent més detalls sobre l'infern que ha travessat, però encara queden molts misteris sense resoldre. Com, per exemple, per què no es parla amb el seu fill petit, David?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En un primer moment, l'audiència va condemnar a Rociíto perquè ningú entenia per què es negava a tenir relació amb la seva filla. Però, després de confessar quin va ser el motiu que les va distanciar, la situació ha fet un gir de 180 graus.

La neta de Rocío Jurado va agredir Rocío Carrasco l'estiu de 2012. I, després d'aquest episodi, un jutge va ordenar que estiguessin separades durant un temps, i així la jove va anar a viure amb Antonio David Flores i, segons s'ha explicat, aquest va aprofitar per acabar de manipular-la: «Aquesta agressió és la seva obra mestra per intentar matar-me. No va ser ella qui em va pegar, va ser ell». Per aquest motiu, li ha demanat al públic que no carreguin contra la seva filla.

Tothom pensava que, aquest gest, seria el principi de la reconciliació. Encara que la jove no s'ha pres bé les paraules de la seva progenitora, ja que no considera coherent que no vulgui parlar amb ella i que després reveli un dels seus grans secrets. A més, no li perdona que segueixi sense tenir contacte amb David, el seu germà.

David Flores: la veritable víctima de l'huracà Carrasco

David Flores, el fill petit de Rociíto, s'ha convertit en un dels personatges més buscats pel fet que sempre ha estat apartat de la crònica social a causa de la seva malaltia, la qual requereix molta atenció, i cap periodista s'ha ficat en la seva intimitat. Rocío Carrasco ha parlat molt bé d'ell en el seu documental: «És un ésser molt especial». No obstant això, aquestes paraules no han sigut suficient, i l'audiència exigeix que expliqui la raó que el va separar del petit.

Actualment, el jove té 22 anys i, segons ha explicat Rocío Flores, està desitjant reprendre el contacte amb la seva mare. I és que ningú no entén ni comprèn per què es van distanciar, ja que David mai ha format part activa del patiment de Rociíto. El vuitè capítol de 'Contar la verdad para seguir viva', va donar resposta a aquesta pregunta. La filla de 'la més gran' confessarà què la va portar a distanciar-se del seu petit amb qui, fa uns anys, va coincidir als jutjats, però Rocío va girar-li la cara per no haver de saludar-lo.

Belén Esteban, Samanta Villar, Paloma García Pelayo, l'experta en violència de gènere Ana Bernal-Triviño i la psicòloga Sonia Cervantes, seran els encarregats de resoldre el misteri en el nou episodi de la docu-sèrie de Rociíto, on pretén deixar callats a tots els seus detractors. L'entorn de David assegura que sempre ha tingut passió per la seva mare. «Moria per mi», recorda Rocío molt afectada. Malgrat això, el poder del seu exmarit no té límits i també va aconseguir aniquilar aquest sentiment. «Ha aconseguit el que em va dir quan li vaig explicar que em volia separar», conclou.


Comentaris

envia el comentari