Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco, obligada a explicar-li a Fidel Albiac que s'ha acabat

Rocío Carrasco està ficada en un terrible embolic

En els darrers dies, Rocío Carrasco està sent la protagonista indiscutible del món de la premsa del cor. L'anunci de l'estrena del seu segon documental va tenir els teleespectadors mossegant-se les ungles. Però el que semblava una victòria per part de la filla de 'La més gran', s'ha acabat convertint en una gran batalla judicial.

Així és, i és que Rocío Carrasco s'ha vist obligada a explicar-li el seu marit, Fidel Albiac, que tot s'ha acabat. El que t'expliquem a continuació no t'ho imagines.

Rocío Carrasco revoluciona la vida dels Ortega Cano

Han passat molts anys des que Rocío Jurado morís per culpa d'un càncer de pàncrees. Des de llavors, Rocío Carrasco havia estat en silenci. La tristesa, així com els durs episodis que va viure al costat d'Antonio David la van tenir terroritzada.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco durant l'emissió d'En el nombre de Rocío | Telecinco

Tot i això, Rocío va reunir forces per protagonitzar un documental en què va explicar el pitjor de la seva relació amb l'exguàrdia civil. Va aclarir, a més a més, la mala relació que manté amb els seus fills i, contra tot pronòstic, va rebre el suport de la societat espanyola. No obstant això, el pitjor encara havia d'arribar.

Després de Contar la verdad para seguir viva, s'estrenarà el segon documental de Rocío Carrasco. En aquest, la filla de Rocío Jurado mostrarà les permanències més personals de la seva mare. I el pitjor: els documents que 'La més gran' mai va voler que es fessin públics.

Rocío sap que aquests episodis, que s'emeten a Mitele Plus per a només abonats, posaran potes amunt a la família dels Ortega Cano. El primer i més afectat serà el torero. Tot i això, Gloria Camila i el seu germà, José Fernando, ja han sentit el terror a la seva pell.

La primera, per cert, no ha aguantat la tempesta. Així, ha decidit barallar en contra de Rocío Carrasco, i ho està fent als jutjats. Llavors, Rociíto no ha tingut més remei que confessar a Fidel Albiac que tot es podria acabar.

Gloria Camila porta als jutjats Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado mostra en pantalla un suposat testament de la seva mare que no va veure mai la llum. Uns papers que Rocío hauria trobat en un calaix poc després que la cantant morís.

Una darrera voluntat anterior al testament oficial i que, segons Carrasco, molts membres de la «família mediàtica no sortirien gaire ben parats». Ara, però, Gloria Camila ha dit prou, i ha comptat amb l'ajuda d'un advocat per portar els tribunals a Carrasco. La seva finalitat no és altra que protegir la intimitat de la seva mare.

Gloria Camila i Rocío Carrasco.
Gloria Camila ha denunciat Rocío Carrasco | CatalunyaDiari

Segons sembla, la jove ja va portar fa un any els tribunals a Rocío, al·legant que es tractava d'un document de Rocío Jurado. I que, com a filla, també tenia dret a accedir a la memòria de la cantant.

Tot s'ha acabat

Després de fer-se pública aquesta demanda, l'advocat de Gloria Camila s'ha posat en contacte amb els mitjans de comunicació i ha assegurat que ja no hi ha marxa enrere.

Assegura que, al text de la demanda per exhibició interposada per Gloria «la mateixa Rocío Carrasco va assegurar que no havia de lliurar res». El motiu? «Perquè era l'hereva universal i que els papers de la seva mare eren seus i amb ells podia fer allò que volgués».

Tot i aquestes declaracions, l'advocat de Gloria Camila assegura que no faran «ni un pas enrere».«Fer servir la memòria de la seva mare a través d'una documentació privada que la seva mare mai va voler que es divulgués per beneficiar-se i fer mal a tercer, em sembla vergonyós», conclou.