Rocío Carrasco parla finalment sobre la malaltia de David Flores

La primogènita de Rocío Jurado ha explicat el tractament al qual va haver de sotmetre's David Flores Carrasco

Aquest dimecres, 12 de maig, Telecinco ha emès el capítol 10 de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. Un episodi en què la col·laboradora de televisió ha parlat per primera vegada sense embuts de la relació que manté amb el seu fill petit i els motius pels quals fa diversos anys que no té contacte amb ell.

A més, també ha explicat en aquesta nova entrega del seu reportatge un dels problemes de salut que pateix David Flores des que va néixer i també, no ha dubtat a subratllar l'orgullosa que està del seu fill petit: «És afectuós, afalagador, molt graciós i ha estat sempre un nen bondadós, piadós. En això estic molt orgullosa d'ell. Vaig aconseguir instaurar certs valors que jo considerava que si no eren importants, almenys imprescindibles».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els problemes de salut de David Flores Carrasco

Fa unes setmanes es va donar a conèixer que el fill petit d'Antonio David Flores patia la síndrome d'Angelman, un trastorn neurogenètic que es caracteritza per un retard en el desenvolupament que pot derivar en problemes en la parla i en l'equilibri, i discapacitat intel·lectual, entre altres coses. Una malaltia que l'exguàrdia civil va atribuir als excessos de Rocío Carrasco durant el seu embaràs, responsabilitzant així a la col·laboradora per la patologia de David Flores.

Tot i que la primogènita de Rocío Jurado no ha parlat sobre la síndrome d'Angelman, sí que ha explicat alguns dels problemes de salut que va patir el germà petit de Rocío Flores quan va néixer. Rocío Carrasco ha explicat que quan David Flores era petit l'endocrí de la Zarzuela els va dir a ella i a Antonio David que havia de posar-se hormones de creixement, és a dir, que Sánchez Montijo va creure que seria convenient que el seu fill se sotmetés a aquest tractament perquè «amb la talla de la mare i la talla del pare, ell tindria una talla d'1,70».

No obstant això, Rociíto no va considerar que allò fos un problema ni que fos una mida petita per a un nen malgrat les recomanacions de l'endocrí, però Antonio David Flores sí que va voler seguir les instruccions de l'especialista perquè el petit no patís 'bullying': «Em va dir: 'Bé, Rocío, però ja saps que els nens són molt cruels».

«Em va dir que calia fer-ho de forma privada. Em va explicar que la seguretat social et paga l'hormona quan el nen té dèficit i el que li passava a David era que no l'alliberava», recalca. Tot i les negatives de Rocío Carrasco, finalment va acceptar: «Cada quinze dies anava a la clínica La Luz, comprava hormona de creixement i se la posava al nen».

Benefici econòmic

Un dels motius pels quals ha decidit pronunciar-se sobre aquest tema és perquè qui va ser el seu marit ja ho havia fet amb anterioritat i amb diners pel mig: «Estic explicant coses de la salut del nen perquè aquest ésser ha fet exclusives parlant de la salut del seu fill, jo estic entrant en moments puntuals». David Flores va continuar amb aquest procediment durant el seu creixement i en tractar-se d'un tractament amb un cost elevat, Antonio David va voler aprofitar-lo per treure-li més diners a la seva exdona.

«Quan el pare del nen demana la modificació de mesures, ell és un mandrós. Per què em posa mil i pocs euros en hormona de creixement? A qui vol seguir enganyant?», ha destacat Rocío al documental, assenyalant el parany del malagueny per obtenir un benefici econòmic: «En aquest moment, el 2016, el nen estava ja amb el pare, cal partir d'aquesta base».


Comentaris

envia el comentari