Rocío Carrasco posant seriosa

Rocío Carrasco es queda sense feina per sorpresa: cancel·lat

Rocío Carrasco no aconsegueix enganxar l'audiència a les seves últimes aparicions

La segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco ja s'ha acabat de gravar. En aquesta entrega, que encara no té data d'estrena, la trama girarà al voltant de la família Mohedano i Ortega Cano. Així, la filla de la Jurado té previst atacar els seus amics amb una sèrie de documents que va trobar al dormitori de la cantant.

En aquests, s'hi amaguen dades de rellevància que podrien donar una mica de llum a aquest conflicte. Sobretot els motius que la van portar a distanciar-se dels seus oncles i germans.

«A l'habitació de la meva mare vaig trobar allò que donava explicació a moltes coses, a moltes coses que no havia viscut i no entenia», explicava Rociíto, avançant quines eren les seves intencions. «Ella va voler que el trobés, perquè si ella hagués volgut que no el localitzés, no ho hauria trobat mai», afegia.

D'aquesta manera s'expressava amb Jorge Javier Vázquez quan es van endinsar a la reconstrucció de l'habitació de la cantant. Aquests papers adquireixen una gran importància, ja que van acabar marcant un abans i un després a la relació familiar. De fet, el seu contingut és tan delicat que ja ha amenaçat més d'una persona.

«Vaig trobar moltes coses, però hi ha un document que ho engloba tot. No sé què pot suposar per a la família, el que va suposar per a mi va ser adonar-me de moltes coses. Em va caure la bena», advertia.

Quan ho troba s'adona «que no estic equivocada» perquè venia a confirmar la teoria que tenia ella. A més a més, desconeix el mal que poden provocar aquests manuscrits.

Rocío Carrasco en primer pla trista.
Rocío Carrasco ha perdut el suport de l'audiència | Telecinco

Explica que «no sé si s'acosta terratrèmol, les coses no són com s'han explicat. Si això és igual a terratrèmol, ja que tremoli», indicava al presentador.

Rocío Carrasco va trobar els documents a l'hora de recollir les pertinences de la seva mare a la casa de la Moraleja, però no els va llegir en aquell moment sinó que va esperar un temps, i és quan s'adona que es confirmen els seus presagis.

«Quan arribo a casa meva els llegeixo i la meva relació segueix com estava en aquell moment. Això no implica que jo confirmi com són», apunta.

Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez al programa 'Montealto'.
Rocío, durant l'emissió de 'Montealto', amb Jorge Javier| Mediaset

Les últimes setmanes s'ha pogut veure Rociíto protagonitzant un especial sobre la seva mare. A 'Montealto, regreso a la casa' va mostrar les intimitats i records de la seva joventut. Mitjançant una recreació es va anar endinsant a les diferents estades d'aquell habitatge que tenia la cantant a La Moraleja.

Ja han passat uns quants anys d'allò, però a la seva memòria encara es mantenen molts detalls. I és que en aquest xalet passaria els últims dies de la seva vida Rocío Jurado amb Ortega Cano i els seus fills.

Rocío Carrasco perd seguidors pel camí

A Telecinco hi havia posades moltes esperances sobre Rocío Carrasco, i per això hi van confiar aquest espai sobre el passat de la seva mare. La intenció inicial era allargar-lo una mica més en el temps, però hi va haver una cosa que els va fer enrere.

El motiu va ser la poca confiança de l'audiència, que els va donar l'esquena durant les diferents entregues de 'Montealto'. Una cosa que va provocar que la cadena decidís retallar el nombre de programes previstos.

En vista d'això s'han trobat que hi havia un lloc a la nit dels divendres, i per reemplaçar aquest format van decidir canviar de dia d'emissió al 'Deluxe'. Des d'aquesta setmana s'emetrà divendres, deixant dissabte per a 'Idol Kids'.

Davant d'això, 'Mediaset' confia que Rocío Carrasco aconsegueixi millors resultats amb la segona part de la seva docu-sèrie. Per això cal que continuïn els atacs, sigui al seu exmarit o a la família de la seva mare.