Rocío Carrasco té 15 dies per decidir si obren el museu dedicat a Rocío Jurado

Si accepta la proposta, rebrà 30.000 euros anuals pels drets d'imatge de la seva mare
Rocío Carrasco ha de decidir si obre el museu dedicat a la seva mare | Cedida

 

Continuen les polèmiques que es pateixen entre la família Mohedano des de la mort de Rocío Jurado. Quan en una decisió hi han d'entrar els germans i nebots de 'la més gran' i la seva filla, Rocío Carrasco, sempre apareixen complicacions que impedeixen que els processos es desenvolupin amb normalitat. 

 

Com informa 'Lecturas', els familiars de la cantant fa anys que reclamen a Rocío que accepti l'apertura del museu que anirà dedicar a Rocío Jurado, però la seva negativa ho impedeix. Segons indicava, el motiu era que l'espai commemoratiu destinat no era suficientment vàlid.

És ara o mai

Les polèmiques i ajornaments han acabat amb la paciència de l'ajuntament de Chipiona, el qual s'encarregarà de desenvolupar el museu dedicat a Rocío Carrasco. Per això, han donat a la Jurado un període de 15 dies per notificar si accepta l'apertura de l'espai o la denega. 

 

En aquest context, la periodista Paloma García Pelayo ha explicat que l'administració compta amb tots els permisos i llicències necessàries per habilitar l'espai, pel que fins ara acceptaven els ajornaments a causa de les deficiències, però que actualment compte amb tots els elements reglamentaris.

La inauguració d'aquest museu interessa a Rocío Carrasco, ja que és l'encarregada de la gestió i explotació dels drets d'imatge de la seva mare. Per aquest motiu, en cas d'oficialitzar-se l'espai destinat a Rocío Jurado, la seva filla percebria 30.000 euros anuals com a motiu del cànon.
 

Totalment habilitat

S'espera que Carrasco notifiqui, pròximament, la decisió definitiva, la qual es confia que sigui positiva. D'aquesta manera, els Mohedano celebrarien la notícia, doncs compten amb tot l'espai preparat, només a l'espera de la confirmació de la filla de Rocío Jurado. Per això, en cas d'acceptar-se la petició, les portes podrien obrir-se a l'inici de l'any entrant, amb l'alegria d'Amador i Gloria Camila, germà i filla de Rocío Jurado.

Comentaris