Rocío Carrasco abandona les Campos en el seu pitjor moment

La filla de Rocío Jurado no ha acudit a casa de les Campos per celebrar la nit de Nadal, quelcom que acostumava a fer tots els anys

Rocío Carrasco durant l'homenatge
Rocío Carrasco s'ha distanciat de les Campos en un dels seus pitjors moments | Gtres

Rocío Carrasco i les Campos no estan passant el seu millor Nadal. Segons ha informat ‘La Coctelera’, la greu malaltia que està patint Terelu Campos i el cop judicial que ha viscut la filla de ‘la més gran’ contra Antonio David Flores haurien empitjorat la seva relació.

Les Campos, l’únic suport

Rociíto ha tingut un any difícil; després de deu anys lluitant per veure el pare de la seva filla a la presó, la jove va perdre el judici en el qual acusava Antonio David per maltractaments. Aquest judici va provocar que la filla de ‘la més gran’ perdés una gran quantitat d’amics que no es van posicionar a favor seu, com els Mohedano, que declaraven: «Em poso de part dels meus nebots, perquè els veig plorar i això fa mal. Volen estar amb el seu pare Antonio David i no volen veure a la seva mare».

Imagen de archivo de Rocío Carrasco y Terelu Campos
Rocío Carrasco i Terelu Campos han mantingut sempre una bona relació | Gtres

 

El cop més fort va ser el que li va causar la seva filla, Rocío Flores Carrasco, que després de conèixer la resolució del judici no va dubtar en carregar contra la seva mare públicament a través d’Instagram (@rotrece).

També pots llegir: Rocío Carrasco, deteriorada per la batalla judicial amb Antonio David 

Una relació desgastada

Després de molts anys mostrant suport públic i compartint la nit de Nadal juntes, Rociíto ha decidit no anar a visitar les Campos per aquestes festes. La relació entre elles sembla no anar del tot bé, ja que la jove mostra indiferència i les hi gira l’esquena cada cop que en té l’oportunitat.

La filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco, això no obstant, ha deixat a l’estacada a les Campos en un dels seus pitjors moments. El tumor que se li ha detectat a Terelu aquest 2018 ha fet que la família no estigui passant un Nadal gaire dolç. S’haurà de donar la raó, a partir d’ara, a tots els qui afirmaven que Rocío Carrasco s’estava allunyant dels amics en començar una relació amb Fidel Albiac, el seu marit actual. 

Las Campos y Rocío Carrasco
Rocío Carrasco entre María Teresa Campos i Terelu Campos | Lecturas

 

El clan de Terelu es manté fort

Encara que Rociíto no s’hagi deixat veure per la casa de Terelu, el clan de les Campos s'ha mostrat unit per celebrar les festes nadalenques. Després de la mastectomia, la filla més petita de María Teresa Campos necessita repòs, així que la família no va dubtar a celebrar les festes a casa de la Terelu. Al sopar de Nadal hi van assistir Carmen Borrego, el seu marit José Carlos Bernal i la seva filla Carmen; Alejandra Rubio i la seva parella Álvaro; María Teresa Campos i Edmundo Arrocet.

Tot i que ha sigut un any dur per la família, les Campos tenen motius per brindar: l’èxit mediàtic de Terelu, Alejandra Rubio, el sorprenent canvi físic de Carmen Borrego i l’imminent retorn de Terelu a televisió fan que hi hagi il·lusió per donar la benvinguda al nou any.

També pots llegir: Terelu Campos i la seva mare se'n van de compres nadalenques


Comentaris

envia el comentari