Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco accepta que ha perdut l'última persona que li quedava a la família

Rocío Carrasco ha estat traïda per qui menys s'esperava

Rocío Carrasco acaba de perdre el suport de l'única persona que sempre s'ha mantingut al seu costat. La seva reaparició ha produït moviments dins de la seva família que han acabat per dinamitar completament l'afecte de la seva cosina Chayo. La filla de 'La más grande' i la de Rosa Benito sempre han estat molt unides, però finalment Rosario Mohedano s'ha posicionat en contra seva.

Ho ha fet seguint l'exemple del seu germà Salvador, qui va carregar contra Rocío davant les càmeres de televisió. Tot i que sempre ha procurat mantenir-se al marge, finalment Chayo ha trencat el seu silenci i ha acusat la seva cosina de mentir.

Rocío Carrasco perd el suport de qui menys s'esperava

Rocío Carrasco continua carregant contra els membres del clan Mohedano a la segona part del seu documental. Després de Raquel Mosquera, Ortega Cano, el seu oncle Amador i la seva tia Gloria, ha arribat el torn de la seva cosina Chayo.

La filla de la de Chipiona va confessar que es va negar que Rosario Mohedano actués a la gala Rocío, Siempre perquè el seu oncle li ho va demanar. «Soc la primera que defensa la meva cosina perquè considero que canta millor que altres persones que són molt conegudes i molt famoses», va explicar al documental.

«No tinc cap problema amb Chayo com a cantant», va afirmar mostrant-li tot el seu suport a la seva cosina. Tot i això, la filla de Rosa Benito i Amador Mohedano sembla no sentir-ho així i trencava el seu silenci per primera vegada des que Rocío va reaparèixer a la televisió.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco perd el suport de Chayo Mohedano. | CatalunyaDiari
 

«No paren d'etiquetar-me en 'notícies' comentant que si no contesto o no aclareixo res és perquè és 'veritat' el que s'està dient de mi», començava dient. «Doncs aclariré algunes coses», afegeix a les seves stories d'Instagram.

«Va començar el docufake dient que es portava bé amb mi, qui em conegui sap que mai no em portaria bé amb algú que menysprea i insulta així la meva família», va explicar. D'aquesta manera Rosario confessa que la relació amb la seva cosina Rocío no és tan bona com va voler donar a entendre.

Fotomuntatge d'una story de Chayo Mohedano.
La cosina de Rocío Carrasco trenca el seu silenci i carrega contra ella. | CatalunyaDiari
 

A més, l'acusa obertament de no explicar la veritat i preferir «atacar la seva família i mentir, fins i tot, de mi cada vegada que m'ha nomenat».

Rocío Carrasco es queda completament sola

Rocío Carrasco era plenament conscient de la polseguera que aixecaria el seu testimoni als membres de la seva família. Ho va advertir abans de l'estrena d'En el nombre de Rocío i no s'ha equivocat.

El que potser no s'esperava era la reacció desmesurada de Chayo Mohedano. Totes dues sempre han mantingut una excel·lent relació, sent la filla de Rosa Benito l'única que mantenia el contacte amb ella.

Però veure com els seus pares quedaven en evidència ha fet que la cantant es posicioni en contra seva. I això que fa anys va ser la mateixa Chayo qui va menysprear en públic el paper com a representant del seu pare. Un fet que va donar la raó a Rocío sobre com Amador no era un bon mànager per a la seva mare.

Tot i això, Rosario ja va advertir de quina era la seva opinió sobre la nova entrega del documental uns dies abans de la seva estrena. «Tenint present i futur, passo de donar explicacions de les intervencions que fan altres del meu passat», va publicar. «Les mentides continuen sent mentides per més que les repeteixis, la veritat sempre preval i, si no, el temps ho dirà i a continuar vivint», ha sentenciat.

La cosina de Rociíto es vol mantenir al marge de les polèmiques i només defensarà el que consideri que és veritat. De tota la resta prefereix desvincular-se i deixar que el temps li doni la raó.