Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco ho aconsegueix i la seva germana es veu obligada a suspendre-ho tot

Rocío Carrasco aconsegueix que anul·lin un esdeveniment en què homenatjaven la seva mare

Rocío Carrasco no permet que ningú s'aprofiti de la imatge de la seva mare. Qualsevol mena d'acció o homenatge que dediquin a l'artista ha de comptar amb el seu vistiplau. D'això en poden donar bona fe tant Gloria Camila com alguns habitants de Chipiona.

Gloria Camila havia organitzat una campanya amb l'Associació Cultural RJ La Más Grande que pretenia homenatjar la cantant. Es tractava d'uns sucres que portarien impresa la cara de 'la Jurado' i que es distribuirien pels locals hostalers de Chipiona.

Però la idea no va agradar gaire a Rocío Carrasco. La presentació de l'acte hauria tingut lloc aquest dimecres a l'Hotel Sur de la localitat gaditana. Tot i això, a causa de l'enrenou generat durant les últimes hores per les paraules de la dona de Fidel Albiac, van decidir anul·lar-ho tot.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rocío Carrasco vol controlar tots els negocis que es generin al voltant de la figura de la seva mare. | Telecinco
 

Tant els comerciants com l'associació cultural que porta el nom de l'artista van optar per suspendre els actes previstos. També la campanya. «A causa de la polèmica formada al voltant de la presentació dels sucres, volem aclarir algunes coses», comencen dient des de l'organització.

«Ni aquesta associació ni cap dels familiars» de la cantant, «de cap manera no negociarien ni guanyarien diners amb la iniciativa. No som qui factura ni compra aquests sucres», assenyalen.

Volen deixar ben clar que «sempre donarem suport a les idees que recordin i rendeixin homenatge a la figura de Jurado. Sempre sense ànim de lucre».

Lamenten que aquestes iniciatives «tan boniques, no puguin ser gaudides pel poble de Chipiona, visitants i admiradors. L'acte de presentació queda suspès», comunicaven al seu perfil de Facebook.

Rocío Carrasco havia advertit aquest dimarts a Sálvame que prendria mesures legals després de no ser consultada d'aquest acte. D'aquesta manera, els comerciants i l'entitat encarregada de la campanya van decidir fer marxa enrere. Sobretot «per evitar que els seus negocis es vegin perjudicats amb tot això».

Imatge de Rocío Carrasco i la seva mare Rocío Jurado en una imatge d'arxiu
La localitat natal de Jurado volia retre-li homenatge a l'artista, però Rocío no ha volgut. | GTRES
 

Tampoc pretenien que els mitjans que anessin a cobrir l'acte centressin «la seva atenció en les intencions de denunciar» per part de la col·laboradora. La idea inicial d'embarcar-se en aquest projecte va ser de l'Associació de Comerciants del municipi gadità. Volien que tots els bars i restaurants difonguessin aquests sucres amb el rostre de 'la Jurado'.

Des de l'Ajuntament expliquen que «hi ha hagut una despesa que ara s'han d'empassar, perquè els sucres ja estaven fets. No s'emporten ni un sol euro, de fet, els estan perdent», apunten. La seva única intenció amb tot això era «promocionar la imatge» de l'artista.

Rocío Carrasco ho vol controlar tot

Rocío Carrasco no desitja que ningú es lucri utilitzant el nom de 'la Jurado'. Els encarregats d'aquest particular homenatge a 'la más grande' van tenir dubtes sobre la conveniència de continuar o no amb el tribut. Finalment van comprovar que el més adequat era apartar-se per evitar conflictes.

Lamenten que Rocío Carrasco «tiri per terra tot el que hem fet des del cor». El seu únic propòsit era «mantenir viva la imatge» de la cantant. Però ho hauran de deixar per a un altre moment.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Queda per comprovar com rebrà Chipiona a l'ex d'Antonio David Flores en qüestió de dies. Al començament de juliol està previst que s'hi inauguri el museu de la cantant. Després de tot el que ha passat aquestes últimes hores, no seria desgavellat pensar que la gent li donés l'esquena a Rocío Carrasco.

Rocío va perdent suports pel camí. Aquest tipus d'amenaces no ajuden que la gent canviï la seva opinió.