Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco anuncia entre llàgrimes la mort de l'home que més estima

Aquesta mort ha deixat enfonsada Rocío Carrasco

Encara que sembli que passa per una de les seves millors etapes, la veritat és que per a Rocío Carrasco no està sent gens fàcil. No ho va ser quan va gravar el seu primer documental, i tampoc ho està sent amb el segon, En el nombre del Rocío.

L'emissió ja està en marxa i encara que només els subscriptors de Mitele Plus ho poden veure per avançat, la veritat és que les seves declaracions corren com la pólvora. També ho ha fet l'anunci que més li ha dolgut donar a la filla de 'La más grande'. Parlem de la mort de qui menys s'esperava.

Rocío Carrasco toca fons

Ja ho va fer amb el primer documental, però Rocío Carrasco ha tornat a viure tot el seu passat amb En el nombre del Rocío. La filla de 'la más grande' volia deixar ben alt el nom de la seva mare, i això ha comportat remoure-ho tot. Si alguna cosa tenia clar Rocío Carrasco, és que la família més mediàtica de la seva mare no quedaria impune.

Per això, no només ha portat a plató documents que acrediten les seves declaracions. Rocío Carrasco comptava amb el suport de la família de la seva mare que no va voler formar mai part de la televisió.

Captura de l'avançament de la docusèrie 'En el nombre de Rocío'
Rocío Carrasco compta amb el suport i les declaracions de familiars durant l'emissió del segon documental. | Mediaset
 

Aquesta vegada, les seves declaracions sobre la veritat de Rocío Jurado i la seva vida fora de càmeres deixa l'opinió pública de pedra. Incloent Amador Mohedano i tots els Ortega Cano, els més afectats d'aquest documental.

Tot i això, durant les últimes hores, Rocío s'ha vist en l'obligació d'anunciar una mort que no s'esperava. Un que li ha fet vessar llàgrimes en directe.

La mort que enfonsa Rocío Carrasco

La mort no és cap altra que la de Manolín. L'home, d'edat avançada, va voler donar suport a Rocío Carrasco en tot el que aquesta fes. Tant és així, que va posar fil a l'agulla per formar part de l'equip de familiars que apareixerien al documental.

El seu discurs havia de ser sincer i dolorós, i un dels seus desitjos més grans era que tot sortís a la llum finalment. Rocío, que estava gravant el documental quan es va assabentar de la tràgica notícia, va voler rendir-li homenatge.

Ho va fer al segon capítol del documental, en què li va dedicar unes paraules molt tendres. «Fa molt pocs dies, malauradament, ha mort. Al final, no ha pogut veure el documental que ell volia veure», començava a dir Rocío Carrasco.

Imatge de Rocío Carrasco fent un petó al seu oncle Manolín.
Rocío Carrasco amb el seu oncle Manolín en una de les seves últimes aparicions a la televisió. | Mediaset
 

«Li semblava meravellós això que faria, em va dir que ho fes de veritat, que no em fes enrere i que ell hi volia estar», explicava. El pitjor moment venia després, quan Rocío Carrasco es trencava i confessava que no tornaria a veure'l. «Però se n'ha anat i no ho veurà», concloïa.

Qui és Manolín?

Darrere d'aquest anunci, molts s'han preguntat sobre la veritable identitat de Manolín i la relació familiar que mantenia amb la cantant. Manolín Jurado era el germà de la mare de Rocío Jurado, amb qui va mantenir una estreta relació durant anys.

D'aquesta manera, Manolín Jurado era l'oncle-avi de Rocío Carrasco, amb qui mantenia una estreta relació. N'és una prova la confiança que 'La más grande' dipositava en ell.

Segons va confessar Rocío Carrasco durant el segon capítol del documental, el seu oncle era una de les persones de més confiança de Rocío Jurado.

«S'encarrega de portar els camps, la collita, els treballadors, els comptes, el pagament dels jornals...». A més, la filla de 'La más grande' va confessar que es dedicava a gestionar els assumptes agrícoles per decisió de Rocío Jurado.