Rocío Carrasco arriba acompanyada al jutjat

Antonio David Flores decideix no allargar la guerra judicial per evitar reobrir el cas dels maltractaments que va patir Rocío Carrasco

Dies abans de l'estrena de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Antonio David Flores va decidir demandar a la seva exdona per impagament de la pensió del seu fill David. El passat 23 d'abril, l'excol·laborador va ser el primer a declarar als jutjats, i ara ha estat el torn de Rocío Carrasco.

En plena polèmica amb el documental i després d'haver concedit la seva primera entrevista en directe, la filla de Rocío Jurado ha reaparegut per donar la seva versió sobre la demanda interposada per Antonio David Flores. Una setmana després d'haver aclarit dubtes davant les càmeres, Rocío ha estat vista acompanyada pel seu advocat als jutjats d'Alcobendas. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco va als jutjats, demandada per Antonio David Flores

Conscient de l'enrenou, Rocío Carrasco s'ha dirigit als jutjats d'Alcobendas per prestar declaració per la demanda que va interposar-li Antonio David Flores per l'impagament de la pensió del seu fill David. Amb aspecte seriós, hem pogut veure a la filla de Rocío Jurado agafada del braç del seu advocat disposada a defensar-se.

Antonio David Flores va decidir demandar a la seva exdona dies abans de l'estrena del documental per haver incomplert la pensió que es va establir el 2018 per al seu fill David. Tot i que és major d'edat, s'entén que el jove és econòmicament dependent i resideix amb el seu pare. Rocío Carrasco es manté ferma i amb prou feines s'ha pronunciat al respecte. 

La sentència de la demanda

L'any 2018, una jutge va ser l'encarregada de dictaminar que Rocío Carrasco havia de passar-li una pensió de 200 euros mensuals al seu fill David. Segons Antonio David Flores, la seva exdona no ha ingressat la pensió i actualment li deu un total de 8.000 euros. Per aquest motiu, el malagueny ha demanat que Rocío li ingressi els diners que pugui guanyar amb la sèrie documental.

Crida l'atenció que Antonio David Flores hagi esperat a l'estrena del documental per demandar a la seva exdona, ja que l'impagament es produeix des de fa tres anys. Per tant, ha volgut aprofitar-se de la polèmica per treure diners?

D'altra banda, Rocío Carrasco sí que havia demandat a Antonio David Flores prèviament, ja que es va negar a passar-li la pensió dels seus dos fills quan aquests eren menors d'edat i vivien amb ella. El passat 20 de març, l'Audiència de Madrid va donar la raó a Rocío i Antonio David Flores serà jutjat per insolvència punible i estafa processal. Haurà d'abonar 60.000 euros abans del judici pel deute que té amb la seva exdona.

L'estratègia d'Antonio David per no ser condemnat

Segons mantenen alguns mitjans de comunicació, Antonio David Flores ha fet un pas enrere i ha decidit no allargar la guerra judicial amb Rocío Carrasco pel bé dels seus fills. Ara bé, hi ha gent que opina que l'objectiu d'Antonio David és evitar reobrir el cas per maltractaments i ser condemnat. 


Comentaris

envia el comentari