Surt a la llum l'àudio de Rocío Carrasco al jutge sobre l'agressió de la seva filla

Es fan públiques les respostes que va donar al tribunal en el judici de 2017

Fa algunes setmanes que estem descobrint tot el que Rocío Carrasco ocultava sobre la seva relació amb Antonio David Flores. I no només parlem del temps que van estar junts com a parella i mentre no estaven junts, sinó durant tots els anys posteriors al final del seu matrimoni, un temps durant el qual l'exguàrdia civil ha utilitzat a la premsa i als seus fills per anar en contra de la mare d'aquests.

Però, la realitat és que la filla de Rocío Jurado no només ha intentat explicar la seva situació davant les càmeres, sinó també l'any 2017 quan una magistrada del Jutjat de Violència Sobre la Dona número 1 d'Alcobendas li prenia declaració sobre una de les seves denúncies sobre els «danys psicològics» que li estava produint el seu exmarit.

I la veritat és que les paraules de Rocío Carrasco davant la jutgessa són realment tan dures com el que s'està explicant a la seva docu-sèrie de Telecinco, tal com recull el diari 'El Mundo'. Només cal veure com contesta a la magistrada quan aquesta li pregunta per què decideix portar el cas als tribunals després de tant de temps, és a dir, què l'ha portat a dir «no puc més, poso una denúncia».

Rocío contesta de manera contundent: «El fet és que fa 17 anys que suporto que una persona em difami, em prengui el més gran que pot tenir una mare, que són els seus fills, i haver d'escoltar barbaritats, que soc mala mare, que he abandonat als meus fills…». I Rocío explica com és una reacció lògica al que el seu marit porta fent durant anys de procediments legals i civils, que «ell ho utilitza com a arma llancívola contra la premsa i això és el que ha fet durant 17 anys».

Com utilitza Antonio David Flores als seus dos fills?

La magistrada explica com en la denúncia de Rocío es recull que està en tractament psiquiàtric i psicològic «després del problema que té amb la seva filla». Li explica que ha de saber el motiu concret i Rocío donarà els detalls, però no abans d'explicar que va «una o dues vegades al mes, depèn del que em trobi al matí», fent referències a les aparicions televisives del seu ex.

Però, no hi ha dubte, que la part més dura del seu relat és quan explica detalladament com Antonio David ha estat utilitzant als seus fills, especialment a Rocío, per enfonsar-la: «Aquest ésser vol amputar-me tot el que jo tingui en la meva vida, durant 17 anys, ha portat a la meva filla a què em pegui una pallissa, no em deixa viure, no consenteix que visqui, no dormo, no dormo ni amb pastilles, ha fet que els meus fills m'odiïn».

La jutge insisteix sobre aquest tema amb la següent pregunta: «Antonio David indueix als seus fills i li molesta?», a la qual respon Rocío Carrasco: «Em desmereix, em coarta, em mutila, no he pogut treballar perquè no m'atreveixo, em fa vergonya sortir al carrer». Després d'aquestes preguntes, la jutgessa segueix preguntant-li sobre per què no hi havia presentat una denúncia fins a 2017, i Rocío insisteix que no ho havia fet perquè «sabia que s'embolicaria» i que realment no es va atrevir a fer el pas fins que no va poder més.

Responent a les preguntes de la magistrada, també acaba confessant quin és aquest detonant que la porta a presentar una denúncia, contestant sí a la pregunta de la jutgessa sobre si és el fet que surti a la premsa que els seus fills no aniran al seu casament, però afegeix: «I la malaltia del meu fill a la revista 'Lecturas'… I per 17 anys, i per no poder aguantar més… I per la meva manca de salut».


Comentaris

envia el comentari