Rocío Carrasco ho torna a fer: Obliga a Telecinco a canviar els seus plans per demà

La decisió que ha pres la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha obligat a la cadena a canviar de plans

Telecinco ja tenia prevista la marea que despertaria l'emissió de la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', però segur que no sabien que les declaracions de Rocío Carrasco mobilitzarien tot un país i que la gent, setmana rere setmana, demanarien noves dades per poder entendre i empatitzar amb el que explicava la protagonista del programa. Com tots sabem, el testimoni es va gravar fa mig any, però la seva emissió en l'actualitat està fent que apareguin noves trames i testimonis que donen suport o tiren per terra el que està explicant Carrasco.

Per això, tant la cadena com la mateixa protagonista saben que l'emissió de la sèrie ha de venir acompanyada de declaracions en directe i actuals per poder reforçar el moviment social que està despertant el format de Mediaset i que, en algunes ocasions, ha arribat a reunir fins a quatre milions d'espectadors. Just en el moment en què la sèrie va arribar a la meitat de les seves emissions, Rocío Carrasco va concedir una entrevista en directe al plató, que va estar presentada per Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez.

En aquest moment, aquesta aturada va servir a la cadena per poder editar l'episodi número vuit i que afectava directament a Rocío Flores, ja que per petició pròpia de la seva mare, va voler eliminar algunes de les coses que havia explicat i que encara mantenia que eren certes, però preferia no exposar-les a públic per no seguir comprometent la imatge de la seva filla i que, d'alguna manera, pot ser considerada també una de les víctimes d'Antonio David Flores.

Aquella entrevista va ser molt aplaudida i la mateixa Rocío ja va anunciar que tornaria a parlar més endavant i sembla que de nou ha arribat el moment. Telecinco ha anunciat que demà, durant l'emissió de l'onzè capítol de la docu sèrie i que es titularà 'Dejándonos la piel', hi haurà una sorpresa per als espectadors i que no s'ha confirmat fins fa uns minuts. Aquest valor afegit per seguir veient demà el programa és que Rocío tornarà a intervenir en directe al programa per seguir parlant i donar algun que altre titular.

La cadena no ha confirmat que Carrasco estigui a plató, però sí que ha afirmat que participarà en directe, el que ens fa creure que potser entraran al plató per videotrucada per poder aclarir el que ella consideri oportú. El programa també acompanyarà l'emissió de la docu-sèrie amb la presència de la cantant María José Llergo, que interpretarà el tema 'Tu piel', fent una clara referència al títol del programa d'aquesta setmana.


Comentaris

envia el comentari