Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco confessa als seus fills el gran error que ha comès amb ells

Rociíto rep l'atac més dur

La guerra entre Rocío Carrasco i Raquel Mosquera sembla no tenir fi. Després de l'emissió dels primers capítols d'En el nombre de Rocío, són constants les publicacions d'Instagram de la vídua de Pedro Carrasco. Contesta defensant-se dels atacs que rep de la madrilenya al seu documental.

Una de les últimes publicacions que ha escrit Mosquera deixa caure que prendrà accions legals contra l'ex d'Antonio David.

«A mi se'm pot dir boja, acusar-me que em vaig prostituir a Alemanya quan només tenia 3 anyets. Culpen els meus pares, ja que jo era menor», deia el post de Mosquera.

Rociíto torna a ser atacada per la seva gran enemiga

«Que soc una manipuladora, suposadament una assassina que a base de Viagra va matar el seu marit. Que soc una pocavergonya, mala persona, falsa, malalta. Però tot això ho haurà de demostrar, crec jo, ja que són acusacions molt greus, no només insults», avisa la perruquera.

La veritat és que Jesús Manuel Ruiz, en el seu últim article a Esdiario, ha revelat una cosa important. I és que Raquel hauria demanat l'assessorament d'un advocat especialitzat per intentar demandar la protagonista d'En el nombre de Rocío.

Rocío Carrasco vestida de rosa
Rocío Carrasco ha carregat contra la vídua del seu pare i ha rebut una resposta molt contundent. | GTRES
 

Això sí, el lletrat li hauria aconsellat que si vol portar als jutjats Rocío, s'esperi fins al final del documental. Així, podran prendre nota de tot allò que digui de l'esteticista per després poder actuar.

El tema que més mal li ha fet a Raquel és que Rociíto hagi dit a la seva sèrie que la perruquera no va tractar gaire bé el seu pare.

A més de deixar caure que l'hauria apartat del seu cercle de familiars i amics propers. «No té vergonya ni escrúpols, perquè si els tingués no hauria fet amb mi el que va fer», sentenciava Rocío.

Raquel Mosquera podria portar Rocío als jutjats

«La filla de 'La más grande' té un nou obstacle, però aquest obstacle és molt imponent: Raquel Mosquera», opina Jesús Manuel, defensant la perruquera. «Qui coneix Mosquera, sap que no és una manipuladora, és pacient i sap què ha de fer».

«Està ben assessorada. Li han dit: 'Esperarem que acabi d'explicar el que ha d'explicar i, aleshores, s'analitzarà tot per veure què és denunciable i què no'», exposa l'ex de Sálvame.

Aquest s'ha referit també a allò que va explicar la madrilenya a la seva primera docusèrie, Rocío: contar la verdad para seguir viva. «Apareix a la televisió com una dona maltractada per un ésser. Va demanar compassió per allò que li va passar durant els últims anys i per com se sentia a conseqüència del maltractament psicològic. Presumpte. No hi ha cap sentència. Ara ja és una dona nova. Aparentment encara amb mirada perduda i ben pentinada», continua Manuel, molt dur amb Rociíto.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco manté una guerra amb Raquel Mosquera. | CatalunyaDiari
 

El gran error que Rocío Carrasco ha comès amb els seus fills

Segons escriu el periodista en el seu últim post, «Rocío Carrasco ha assegurat recentment que Raquel Mosquera està malalta. No ha descobert res. Ella va ser la primera que va reconèixer el seu problema i es va posar en mans de professionals. Raquel va estar ingressada. Ha tingut problemes psicològics i els ha reconegut. D'això se'n riu i es burla ara la dona que va aparèixer plorant i de fúcsia», prossegueix el seu atac Jesús Manuel.

Per si no n'hi hagués prou, l'excol·laborador de Telecinco enfonsa Rocío Carrasco a través d'un assumpte molt dolorós, i que té a veure amb els seus fills.

«De moment, continua sense veure els seus fills perquè la psicòloga, la seva, no li ho permet, i Raquel Mosquera mata pels seus fills. Alguna vegada, potser a l'últim capítol, explicarà quina tendència psicològica li va aconsellar per seguir aquests passos. Aquest dia no apareixerà una tendència psicològica, sinó una sucursal bancària», conclou de manera contundent el periodista.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco