Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco confirma la nova decepció que s'ha endut amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco ha vist com es cancel·la l'altre homenatge a la seva mare

Rocío Carrasco s'ha endut un altre disgust. La filla de «la més gran» i el seu marit, Fidel Albiac, volien repetir l'èxit de l'homenatge que van organitzar al WiZink Center amb motiu del 8M. Amb el nom de «Mujeres cantan a Rocío Jurado».

Un esdeveniment que reunia grans artistes de la talla de Rigoberta Bandini, Ana Guerra, Bebe, Pastora Soler, Edurne, Beatriz Luengo, Soleá Morente o Ruth Lorenzo.

Elles van ser les encarregades de donar veu a les mítiques cançons de La Jurado. Tot i que l'espectacle tampoc no va estar exempt de polèmica.

Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a Rocío Jurado
Fotografia de Mercedes Milá i Rocío Carrasco al concert benèfic «Mujeres cantan a Rocío Jurado» del 8 de març de 2022. | Europa Press

De fet, moltes cantants «van estar a punt de no pujar a l'escenari». Sobretot després de descobrir que al seu contracte hi existia una clàusula que «els obligava a cedir els drets per a la reproducció de la gala a la televisió o DVD».

Un assumpte que no els quadrava, ja que «es tractava d'un concert solidari, i si és solidari ningú no ha de guanyar diners».

Però deixant de banda els petits contratemps, la intenció de Carrasco era oferir un segon concert molt semblant al del 8M, però a Sevilla.

«Serà a l'estadi de La Cartuja a Sevilla, un concert molt similar que ara està en fase de creació», informen diversos mitjans.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco tenia planejat rendir un nou homenatge a la seva mare a Sevilla. | Mediaset 

Un esdeveniment per al qual «van intentar aconseguir diversos artistes. No és una cosa que estigui tancada sinó en negociacions, no està aprovada i es veurà la setmana que ve».

No obstant això, no aniria enfocat amb aquest toc feminista. «No, aquests discursos ja van tenir el seu lloc el dia de la dona. Però crec que se segueix volent posar el nom de Rocío Jurado i rendibilitzar el seu nom, però per una cosa bonica i musical».

Malgrat la intenció original d'homenatjar a La Jurado, molts opinen que l'esdeveniment «estava molt polititzat i molt posicionat per una causa que no era la del feminisme».

Rocío Carrasco s'emporta un nou disgust amb l'homenatge a la seva mare

De fet, acusaven Telecinco d'utilitzar-lo «com a propaganda de la seva causa per Rocío Carrasco, i moltes artistes no van voler participar d'aquest moviment».

A punt de tornar a veure's les cares als jutjats amb el seu fill, David Flores, Rociíto s'enfronta a una nova garrotada. A més, està obligada a pagar una gran multa per un «delicte d'abandonament de les seves responsabilitats familiars».

Un any després que l'huracà Carrasco irrompés amb força, sembla que el fenomen s'ha anat desinflant. Potser perquè Telecinco s'ha excedit a l'hora de tractar el tema, cosa que acabava cansant l'audiència.

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
Rocío Carrasco és l'hereva universal de Rocío Jurado. | Arxiu 

Tot això podria haver afectat també la reputació de la filla de «la més gran», que el públic ja no veu amb tan bons ulls.

Bona prova n'és l'estrepitosa patacada que han patit amb l'organització del segon concert homenatge que tenia previst celebrar-se a l'Estadi de la Cartuja.

Segons informa 'La Razón', «Fidel s'hauria posat en contacte amb diverses artistes durant les últimes setmanes per organitzar l'espectacle».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.
La nul·la relació actual entre David Flores Carrasco i la seva mare, Rocío Carrasco, torna a ser un tema d'actualitat. | CatalunyaDiari

«Fins i tot, s'haurien dut a terme reunions per dur a terme aquest concert». Tot i això, sembla que no van acabar d'arribar a un acord, ja que de moment decidien fer marxa enrere i retardar els plans.

Però, malgrat tot, «insisteixen que alguna cosa tenen pensat fer». Pot ser que a les artistes els hagi alertat la trampa on van caure les seves predecessores del 8M i davant la qual no van poder fer marxa enrere.

Es van adonar que no era un acte solidari. Finalment, els beneficis es destinarien a continuar explotant la imatge de La Jurado i la seva pròpia, deixa en molt mal lloc Rociíto.