Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco confirma les seves sospites i descobreix que no hi haurà separació

Gloria Camila ha parlat sobre la polèmica entrevista d'Ana María Aldón

Amb tota l'atenció posada als Ortega-Mohedano, molts esperaven la reacció de Gloria Camila a la polèmica entrevista que va concedir la dona del seu pare, Ana María Aldón.

Una entrevista que va deixar a tothom en xoc, i en què va atacar principalment a la família d'Ortega Cano, a qui Aldón acusava d'haver-la menyspreat i fer-li la vida impossible.

Encara que, per a sorpresa de molts, la Gloria es negava a entrar al conflicte i només va dir per sobre les seves primeres impressions.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ja no amaga el motiu pel qual podria divorciar-se d'Ortega Cano | TELECINCO

«No entraré més en aquesta baralla de la meva tia i d'Ana María. Em centraré en l'entrevista, vaig parlar amb ella abans que sortís», explicava a Ya son las ocho. 

«Entenc que al final, cal generar polèmica als titulars perquè es compri la revista, però manipular el contingut de l'entrevista…», lamentava. «Donen titulars per generar una mica de morbositat i no és això. No hi haurà separació. Si llegim l'entrevista, el que diu del meu pare a dins són coses meravelloses», deia la jove.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón i Ortega Cano passejant amb el seu fill | Europa Press

«No tenen perquè estar junts tot el dia, són independents», opinava respecte a les acusacions que la parella podria des de fa mesos fent vida per separat.

«Diu que hi ha vegades que no s'ha sentit valorada, no que se senti menyspreada», defensava a Ana María Aldón. «Ella fa l'entrevista amb el motiu principal de promocionar el gaspatxo».

▶️ José Ortega Cano admite que lleva muy mal la crisis de su matrimonio

Tot i això, també reconeixia que la seva família no passa pel seu millor moment. «És una situació difícil per al meu pare perquè l'Ana està parlant de la seva família. Després és veritat que no soc partidària de moltes coses, però llegint-te la revista, els titulars no corresponen amb la realitat».

I explicava una vegada més que «el seu pare no és partidari de fer les coses públiques». Just per això, fonts properes a la parella deien que Ortega Cano estaria realment molt enfadat amb la seva dona.

Gloria Camila es cansa i posa ordre al mig de la polèmica familiar

«No entén el motiu pel qual ho ha fet. No entén el motiu que les últimes setmanes hagi buscat polèmica familiar. No està d'acord amb el què està fent i aquest dimecres s'ha emportat una gran desil·lusió».

I fins i tot, arribaven a dir que si encara no s'havien separat era pel seu fill. «El torero no vol trencar la família. Encara que fa la sensació que és el que ella està buscant, fer enfadar a Ortega Cano perquè sigui ell qui faci el pas». «El matrimoni està ferit i Ana María no només no està fent res per protegir-lo, sinó que està fent més gran el conflicte».

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila ha tornat a defensar al seu pare | Catalunya Diari

Gloria Camila, en canvi, intentava allunyar-se de la polèmica des d'un primer moment. «Ric per no plorar, sempre estem donant la nota», va dir. «Igual que dic que Ana María Aldón hauria de parlar les coses privades en família, això és el mateix, no fa cap bé al meu pare», va explicar.

Així, aprofitava també per reprendre a la seva tia Conchi, que s'ha convertit en la principal enemiga d'Aldón.

Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa
Ortega Cano ja no pot més després de les darreres paraules de la seva dona | GTRES

«No comparteixo aquesta trucada ni aquesta picabaralla perquè som persones madures. S'ha de parlar principalment dins de casa abans de fer les coses públiques», insistia.

El que és clar, és que la dona d'Ortega Cano està travessant una època difícil, i n'hi ha que no perden l'oportunitat d'atacar-la.

Així, l'acusen «d'haver canviat des de fa temps. Des que treballa a la televisió és una altra. S'ha transformat. És com si ja no necessités ningú més que ella». «Ha perdut la humilitat i la naturalitat que tenia. Ara va amb certs aires de grandesa i de superioritat, encara que ho amaga sota innocència i tranquil·litat que mostra davant de les càmeres».