Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, criticada per una altra dona de Telecinco maltractada

Rocío ha estat qüestionada per algú que va viure el mateix infern

Rocío Carrasco ha rebut un cop inesperat d'algú que coneix molt bé el malson que va viure amb Antonio David. La filla de Rocío Jurado va comptar durant mesos amb el suport de moltes dones que van patir, i pateixen, els maltractaments. Tot i això, ara una s'ha mostrat molt crítica amb la manera com Rocío va donar a conèixer la seva història.

Fayna Bethencourt viu amb molta por després de la fugida del català Carlos Navarro, 'El Yoyas', que encara es troba en parador desconegut. L'exconcursant de Gran Hermano va ser condemnat per maltractament cap a la seva dona a cinc anys de presó i continua en cerca i captura. Indignada amb la situació, la canària ha decidit fer un pas endavant i ha assenyalat directament la filla de la Jurado.

Rocío Carrasco qüestionada per qui menys s'ho esperava

Rocío Carrasco va provocar una autèntica revolució mediàtica quan fa dos anys va decidir revelar l'infern que va viure al costat de l'exguàrdia civil. Va ser un pas molt complicat per a ella i la va ajudar a continuar endavant i refer la seva vida.

Seguint el seu exemple, ara Fayna vol donar a conèixer la seva història de maltractament amb El Yoyas. El fet que aquest estigui fugit de la justícia ha indignat la canària, que vol mostrar a tothom la verdadera cara de Carlos.

«Amb tota la veritat i sense cobrar res, perquè aquesta situació no es ven, em nego rotundament a fer-ho», anunciava. Unes paraules que semblen qüestionar la manera com Rocío va explicar les seves vivències a la televisió. «Parlo des del cor i ho faig des del meu programa, en uns dies a YouTube. Aquesta història té un principi i un camí fins a arribar aquí, pels meus, per elles, per mi», explicava Bethencourt.

Després de publicar els àudios que evidenciaven l'infern que va suportar a les mans del seu maltractador, ara farà un pas més. La seva intenció és que tothom conegui qui és en realitat El Yoyas després de la polèmica entrevista que es va publicar a El Mundo. Navarro s'hi va qualificar de víctima d'un sistema judicial injust i va acusar Fayna de mentir. Amb la seva iniciativa, l'ex del català reviurà el pitjor malson de manera gratuïta per donar visibilitat i intentar ajudar qui estigui en la mateixa situació.

Rocío Carrasco ha estat traïda

Rocío Carrasco va sentir que amb el seu documental va arribar a moltes dones que se sentien identificades amb la seva història. Poc després d'emetre's els primers episodis, les trucades al nombre d'atenció a les víctimes de maltractament (016) va augmentar considerablement.

La filla de La más grande va rebre nombroses mostres de suport de persones anònimes i conegudes. Una va ser l'ex del català El Yoyas, Fayna, que va publicar un missatge a les seves xarxes donant-li les gràcies per haver explicat la seva història de maltractament i haver arribat a tanta gent.

«Gràcies per la teva valentia i enhorabona perquè ahir va quedar clar que aquest ésser no ha aconseguit apagar la teva llum, que no guanyin els monstres, Rocío. No els deixarem», va publicar. És més, també va arribar a ser present al plató en un dels especials.

«Sempre la vaig creure perquè un animal ferit reconeix un altre», va manifestar posicionant-se al seu costat. Per això crida molt l'atenció que ara l'ex del català deixi caure que explicarà la seva història «sense cobrar, perquè aquesta situació no es ven». Amb les seves paraules dona a entendre que no està conforme amb el fet que Rocío guanyés diners amb el documental. A més, l'acusa de vendre el seu drama personal i es contradiu pel que fa al suport que li va brindar quan Rocío va donar la cara.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp