Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores, Rocío Carrasco i Rocío Jurado posant amb motiu del naixement de Rocío Flores el 1998

Rocío Carrasco hauria culpat Antonio David pels problemes de salut del seu fill

María Patiño assegura que la filla de Rocío Jurado va estar molt preocupada durant l'embaràs per si el seu marit li era infidel

Telecinco ha aconseguit guanyar audiència amb la polèmica història de Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Com s'ha descobert en la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', el matrimoni de Rocío i Antonio David guarda molts episodis de foscor. 

Antonio David fa patir a Rocío Carrasco durant l'embaràs

Rocío Carrasco ha confessat haver estat víctima de maltractaments per part d'Antonio David i és per això que molts col·laboradors de Telecinco li estan enviant missatges de suport. D'altra banda, hi ha col·laboradors que aprofiten l'ocasió per revelar informació sobre la polèmica exparella. Aquest és el cas de María Patiño, que ha volgut parlar sobre l'embaràs que va viure Rocío.

Patiño ha introduït el tema fent referència a totes aquelles dones que són violades o pateixen addiccions durant el seu embaràs, i tot i això els fills neixen sense seqüeles. Ara bé, la col·laboradora ha assegurat que el fill de Rocío i Antonio David va néixer amb problemes per culpa de les obsessions que patia la mare.

María Patiño ha explicat que durant l'embaràs, Rocío Carrasco estava obsessionada amb tot el que feia el seu marit. És més, ha assegurat que Antonio David va ser-li infidel mentre estava embarassada. En aquell moment, Carrasco va confessar que aquest sofriment provocaria danys en el seu embaràs. Per tant, el patiment és la causa dels problemes de salut de David Flores.

Amb tot això, la resta de col·laboradors s'han quedat sense paraules, però hi ha d'altres que han corroborat les paraules de Patiño.

David Flores pateix un trastorn genètic

David Flores pateix la síndrome d'Angelman, un trastorn genètic que causa retard en el desenvolupament, problemes en la parla i discapacitat intel·lectual. Segurament, en la resta d'episodis de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', s'explicarà com han gestionat aquesta situació i si Patiño realment té raó. D'altra banda, Carlota Corredera ha demanat que es tracti el tema amb respecte i que els col·laboradors no s'aventurin a treure les seves conclusions.