Rocío Carrasco el delata: un col·laborador de 'Sálvame' va ser còmplice d'Antonio David

El relat de Rocío Carrasco està esquitxant moltes més persones de les que crèiem

Rocío Carrasco va explicar dimecres la segona part de l'agressió que va patir per part de la seva filla, Rocío Flores. Es tracta del judici que es va desencadenar per a intentar dirimir les responsabilitats d'aquesta agressió, que de portes endins va ser de la filla a la mare, però que de portes enfora es volia vendre del revés per a culpabilitzar Rocío Carrasco. Per aquest motiu, Carrasco va haver d'anar a judici, on l'esperava un fotògraf molt conegut, Gustavo González.

Segurament us preguntareu com González es va assabentar que Rocío acudiria als jutjats. Doncs la resposta és que va ser Antonio David Flores qui el va avisar, prometent-li una foto que finalment no es va poder fer. Segons el relat de Carrasco, el seu exmarit va dir al paparazzi que si anava a cobrir el judici segurament la veuria sortir emmanillada per haver agredit la seva filla. Així doncs, el col·laborador de 'Sálvame' es va presentar als jutjats per captar aquesta imatge, que a ulls dels mitjans era d'allò més cridanera.

No obstant això, la fotografia mai no es va poder fer, ja que la justícia va dictar que les agressions havien sigut per part de la filla a la mare, i que, per tant, Carrasco no era culpable. Davant d'això, es pot extreure que Gustavo González va ser utilitzat per Antonio David, qui pretenia que tot aquest assumpte es mediatitzés i acabés a les revistes i als platós de televisió, per als quals González treballava en aquell moment.

Tot i que Gustavo estava al corrent de tot i va actuar com a còmplice d'Antonio David Flores, Rociíto creu que va ser manipulat i que no sabia que el seu amic li estava venent una història que no era certa, però que segurament, per l'afany d'aconseguir una exclusiva, va acabar caient en la temptativa i perseguint una notícia que no era com li havien explicat, però que igualment li servia per sortir a la televisió.

Una vegada més, s'ha demostrat que Antonio David Flores era un expert en posar-se els periodistes a la butxaca i aconseguia que es creguessin el seu relat i les seves fantasies. Això deixava Rocío Carrasco invisibilitzada, una condició que ha durat fins al dia d'avui i que a poc a poc es va esfondrant amb les proves, informes i testimonis que avalen tots i cadascun dels punts que detalla a la seva docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

Titelles d'Antonio David

Gustavo González no és l'únic col·laborador de 'Sálvame' a qui Rocío Carrasco ha assenyalat per ser un titella d'Antonio David. A la llista també hi trobem Belén Esteban, Raquel Bollo o Lydia Lozano, que haurien actuat com a mercenàries del tertulià, cosa que els hauria costat molt cara, ja que moltes de les coses que explicaven no es podien demostrar i, en alguns casos, van acabar demandades per haver donat notícies falses.

Uns problemes amb la llei que els còmplices d'Antonio David van haver d'afrontar sols, ja que l'exguàrdia civil els havia promès amistat eterna, però a l'hora de la veritat no els donava suport i els deixava sols als judicis que ell mateix havia ocasionat amb les dades falses que els havia donat. Així ho va explicar Lydia Lozano a 'Sálvame' fa temps, recriminat a Antonio David que no hagués anat a declarar a favor d'ella quan més ho necessitava.


Comentaris

envia el comentari