Rocío Carrasco interposa dues demandes contra la dona d'Antonio David

Carrasco demanaria a la parella del seu ex la quantitat total de 100.000 euros

Rocío Carrasco a su llegada al teatro Príncipe Pío
Rocío Carrasco, en una imatge d'arxiu | Cedida

Rocío Carrasco travessa un dels seus moments més convulsos. La col·laboradora de televisió ha optat per afagar el camí més dràstic i presentar una nova demanda judicial en rebre una dura garrotada en l'enfrontament amb Antonio David. I és que el fiscal del cas, en aquest context, va demanar arxivar la causa perquè creu que no hi ha proves suficients per provar els maltractaments denunciats per Carrasco.        

Ara, però, la demanda no ha estat interposada contra Antonio David Flores. Sorprenentment, doncs, la denúncia ha estat presentada sobre la figura d'Olga Moreno, parella d'Antonio David. Segons avança 'Diez Minutos', Carrasco incrimina judicialment Moreno per haver-la acusat de no ser una bona mare. Tot plegat, així mateix, sembla que prospera, ja que el Jutjat d'Instrucció número 3 d'Alcobendas va admetre a tràmit les demandes el passat 3 de setembre i —atenció— perquè Carrasco demanaria a la parella del seu ex la quantitat total de 100.000 euros.        

Una denúncia per qüestionar el seu paper maternal

La pugna, doncs, és d'allò més cridanera. Si bé és cert que el fiscal demanava l'arxivament de la primera causa per maltractaments, ara sembla que Carrasco torna a l'atac en assenyalar Moreno.    

Les dues demandes de la filla de Rocío Jurado són una mesura reaccionària com a conseqüència d'unes declaracions d'Olga Moreno. I és que aquesta, en aquest sentit, va assegurar que Moreno no feia bé el seu paper de mare el 2016, dies després que Carrasco es casés amb Fidel Abiac; i el passat mes d'abril

Antonio David Flores y su mujer

Antonio David Flores acompanyat per la seva dona | Cedida

 

Moreno va ser d'allò més taxativa el passat mes d'abril en carregar durament contra la figura de Carrasco, exparella del seu actual marit. En aquest sentit, aquesta va arribar a explicar que Rocío Carrasco i Antonio David «necessitaven sortir d'aquesta casa —referint-se a la de la de la seva mare—» i que era quelcom «totalment necessari».                    


Comentaris

envia el comentari