Rocío Carrasco amb un somriure

Rocío Carrasco descobreix que la seva enemiga està a punt de tornar a Telecinco

Rocío Carrasco sabia que podia passar

Rocío Carrasco ja ha conegut a través de l'exclusiva quin serà el seu nou problema. Una de les seves enemigues més grans podria tornar a Telecinco i explicar coses que a Rocío no li agradarien. I no, no parlem d'Olga Moreno, Marta Riesco o Rocío Flores, sinó d'una altra amb què ha tingut més d'un enfrontament.

Rocío Carrasco en els seus documentals d''En el nombre de Rocío' i 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', va parlar molt d'ella. Després ella va anar una nit a 'Sálvame Deluxe' per defensar-se de tots aquests atacs, però no va poder perquè Jorge Javier Vázquez defensava molt més Rocío Carrasco.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
Rocío Carrasco sap que ella ara podrà defensar-se | Telecinco

No obstant això, ara pot ser que hagi arribat l'oportunitat del retorn a televisió d'aquesta persona que significarà un abans i un després enmig d'aquest enrenou que hi ha entre totes dues.

Rocío Carrasco sap que ella ara podria parlar molt més del que li agradaria

La revista Semana ho ha publicat segons una font molt fiable: Raquel Mosquera podria ser una de les participants en aquesta nova edició de 'Supervivientes' que està a punt d'arrencar. És cert que la perruquera ja hi va participar el 2018 i es va convertir en la tercera finalista de l'edició, però, segons la revista, podria tornar als Cayos Cochinos.

Raquel sempre es va mostrar molt contenta a Hondures i molt agraïda per haver pogut participar al programa. És per això que quan la productora Bulldog TV li va oferir tornar a participar-hi va ser «un xut d'energia i d'il·lusió», segons recull Semana.

Foto de Raquel Mosquera a 'Supervivientes'
Raquel Mosquera ja va participar a 'Supervivientes' el 2018 i va quedar tercera | Telecinco

Així, Raquel Mosquera ja hauria acceptat la proposta i, després d'haver fet els exàmens mèdics pertinents, estaria més que preparada per tornar a saltar de l'helicòpter. Sens dubte, una nova i gran oportunitat per a la principal enemiga de Rocío Carrasco de poder tornar a la televisió i explicar totes les coses que no li van deixar dir al seu moment.

Rocío Carrasco és conscient que això podrà significar un abans i un després

Rocío Carrasco no es porta bé amb la perruquera malgrat ser la vídua del seu pare, Pedro Carrasco. Rocío creu que mai la va estimar tant com va arribar a estimar la seva mare, Rocío Jurado. Des de llavors, totes dues tenen molt mala relació, a més d'altres assumptes que hi va haver durant l'herència del boxejador.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco sap que aquesta decisió de Telecinco la podria perjudicar | CatalunyaDiari

Ara, Rocío Carrasco és conscient que ella podria explicar moltes coses en aquest nou projecte. Una situació que podria perjudicar la filla de la Jurado si se'n posa en dubte el testimoniatge.

Tot i això, Raquel Mosquera estaria molt il·lusionada amb aquest nou projecte, tant que fins i tot ha donat alguna pista al seu perfil d'Instagram, o així ho imaginem. «Mireu aquest tatuatge a la meva esquena, de quan la meva filla Raquel tenia tres anys. En poc temps, en el meu proper projecte, veureu tots els meus tatuatges».

Així, anuncia que té entre mans un proper projecte en què se li podran veure tots els seus tatuatges, per la qual cosa aquesta frase podria significar el seu retorn a Hondures. «Aquell que s'ho pensa molt abans de fer un pas, es passa tota la seva vida pensant i en un sol peu. A la meva vida, sempre estic il·lusionada, ja que sempre penso en coses noves i avanço amb decisió fent passos».

Amb aquesta frase va acabar la vídua de Pedro Carrasco la seva publicació anunciant que «avança amb decisió fent passos» i, així, hauria acceptat la proposta de tornar a saltar de l'helicòpter.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!