Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco amb un somriure

Rocío Carrasco descobreix la veritat que pretenien amagar-li sobre el seu fill

Rocío Carrasco s'assabenta d'una cosa que en desconeixia

Rocío Carrasco assegura conèixer molt bé el seu fill. Fa molt de temps que està distanciat d'ell i l'última vegada que es van veure les cares va ser en un jutjat. Tot i això, l'empresària acaba de descobrir una cosa que el portarien ocultant des de fa anys.

El jove va fer 24 anys aquest dijous 15 de desembre. Ho fa en un moment de certa calma, sobretot en el mediàtic per a la major part de la seva família. Això suposa tot un descans per a ell.

Rocío porta molt de temps sense donar senyals de vida. Tot i això, David Flores continua esperant per una trucada de la seva mare. No guarda cap tipus de rancúnia.

Això sí, l'afecte i l'amor no n'ha faltat en tot aquest temps. Tant el seu pare com Olga Moreno s'han encarregat que tingués una vida tan plaent com sigui possible. De fet, s'ha convertit en un més dins de la família de la sevillana.

Com sol ser habitual, el noi va passar aquest dia en companyia de les seves germanes, Manuel Bedmar, Antonio David i Marta Riesco assenyala La Razón. És una data molt emotiva per a ell i li encanta sentir-se envoltat pels seus. Els que el coneixen asseguren que tot és bondat.

Primer pla de Rocío Carrasco mig somrient.
Rocío Carrasco fa molts anys que no contacta amb el seu fill | Europa Press

Segurament que en aquella festa va trobar a faltar algú molt especial a la seva vida. I no es tractaria de la progenitora. Olga Moreno no va poder acompanyar-lo al trobar-se a Madrid amb la seva actual parella, Agustín Etienne.

Però això no va impedir que rebés una felicitació i que tinguin pendent una celebració junts. Quan l'empresària torni de la capital possiblement organitzi alguna cosa especial amb David. Té un llaç molt especial amb la família de la sevillana.

De fet, expliquen que considera els pares d'Olga com uns avis. Hi ha hagut una relació molt estreta durant els darrers 20 anys. I l'amor que trobava a faltar per altra banda el va trobar al costat d'aquestes persones.

Rocío Carrasco ha assegurat més d'una vegada que li agradaria reprendre el contacte amb el jove. Però, mai no es va atrevir a fer el pas. Va tenir l'oportunitat de trucar-li per telèfon i interessar-se pel seu estat, però no ho va fer.

En alguna ocasió, la seva filla ha assenyalat que van intentar posar-se en contacte, però sense gaire èxit. Almenys públicament no ha transcendit cap mena de trobada. Dona la sensació que la dona de Fidel Albiac no està gaire per la feina.

Tot i el distanciament amb David, sempre ha intentat mantenir-se al corrent de la seva vida. Li arribava informació del noi per diferents canals. Tothom li parla meravelles i és una cosa que li encanta.

El defineixen com una persona afectuosa que gaudeix molt de la companyia de la família. Hi ha un altre detall que no ha de passar per alt la mare. I és la gran passió que té el noi per les cançons de la seva àvia.

Primer pla de David Flores Carrasco.
David fa temps que espera per la trucada de Rocío Carrasco | Instagram

Rocío Carrasco estaria encantada amb el retrobament

Rocío Carrasco no descarta l'acostament amb el fill en algun moment. Li costa molt fer aquest pas i com més passa el temps, més se'n distancia.

Des de l'entorn d'Antonio David asseguren que l'última vegada que van coincidir va ser en un jutjat. Pel que sembla, la filla de la més gran no va voler ni saludar-lo, cosa que va provocar una profunda decepció a David. Tot i això, és una cosa que ell ja li ha perdonat.

Al noi li encanta visitar Chipiona i gaudir de llargues jornades en companyia dels Mohedano, recull aquest diari. Allí pot rememorar la trajectòria artística de la Jurado, per la qual sent una gran admiració. De fet, se sap moltes de les cançons.

Rocío Carrasco ha desaprofitat una gran oportunitat per recuperar el temps perdut. David continua esperant per una trucada que no arriba.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp