Rocío Carrasco destapa Olga Moreno: «Em tractava de mala mare»

Li explicava directament la seva filla, Rocío Flores

La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està destapant molts personatges televisius. Fins ara, Antonio David Flores havia estat l'únic assenyalat per Rocío Carrasco, que l'acusa de separar-la dels seus fills i maltractar-la durant els anys de matrimoni. Ara bé, en l'episodi d'aquest dimecres, 28 d'abril, Carrasco ha assegurat que Olga Moreno ha estat còmplice del calvari que ha viscut aquests últims anys.

Olga Moreno titllava de mala mare Rocío Carrasco davant dels seus fills

Rocío Carrasco explica que quan els seus fills passaven quinze dies amb el seu pare, tornaven totalment canviats i els costava agafar la rutina de casa. De fet, Antonio David Flores deixava que la seva filla portés collarets de cuir i anés a dormir tard.

En aquell moment, Rocío Flores assegurava que Olga Moreno era l'encarregada de comprar-li roba per a gent adulta. A més, Carrasco manifesta que la dona d'Antonio David sempre l'havia titllat de mala mare davant els seus fills. És per això que Rocío Flores sempre ha pensat que la seva mare és una mala mare. 

Amb tot això, Rocío Flores va començar a tractar malament a la seva mare per defensar al seu pare. De fet, amb nou anys ja li havia dit 'puta' i fins i tot va acusar-la d'enfonsar-li la vida al seu pare. Així doncs, Rocío Carrasco assegura que Olga Moreno i Antonio David han estat els responsables d'aquest odi que té la seva filla. 


Antonio David va escollir el paper de víctima

Antonio David Flores ha estat considerat la víctima d'aquesta història, ja que sempre ha assegurat que es va quedar sense feina per Rocío Carrasco. No obstant això, en el documental d'aquesta nit s'ha demostrat que el col·laborador ha estat onze anys treballant en la televisió amb contractes de milers d'euros a canvi de parlar malament sobre la seva exdona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Entre 2011 i 2017, Antonio David va tancar uns vint contractes per a programes de televisió i revistes on accedia a parlar dels seus fills i de la seva exdona sense cap mena de pudor. Un relat que s'escoltava sense interrupcions i amb molt pocs col·laboradors que s'atrevien a qüestionar-lo. És més, molts d'ells defensaven el testimoni del col·laborador i contribuïen a tacar la imatge de Rocío Carrasco.

De fet, en els últims dies hem descobert que els pocs periodistes que decidien qüestionar a Flores, rebien advertències per part del col·laborador i fins i tot els amenaçava en interposar demandes. També s'ha afirmat que Antonio David investigava la vida de tots aquells que el qüestionaven per treure draps bruts de les seves famílies.


Comentaris

envia el comentari