Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco

Rocío Carrasco: la dinerada que ha de pagar després de perdre contra Olga Moreno

Rocío Carrasco ha rebut la sentència definitiva

Rocío Carrasco acaba de rebre la sentència definitiva que posa punt final a la seva guerra judicial contra una de les seves pitjors enemigues. Fa anys que la filla de 'La más grande' intenta que es reconegui el mal que Olga li va fer després de la seva entrevista al 'Deluxe'. Va ser el 2019 quan l'encara dona d'Antonio David va parlar sobre els nets de Rocío Jurado i les seves vivències amb Rocío.

Carrasco ho va considerar com un atac a la seva intimitat i a l'honor, per la qual cosa va decidir portar-la als tribunals. Després de quatre anys i diversos recursos, la sentència és definitiva i la dona de Fidel ha estat derrotada. A conseqüència, haurà de desemborsar una gran quantitat de diners.

Rocío Carrasco i la dinerada que perd després de ser sentenciada

Molt abans que Rocío Carrasco decidís trencar el silenci amb els seus documentals, només parlava mitjançant les demandes. Era la seva manera d'impartir justícia i castigar aquells que gosessin especular sobre la seva vida personal. Sobretot, tot allò que feia referència a la relació amb els seus fills.

Per això, quan va veure Olga parlar al 'Deluxe', va decidir interposar diverses demandes contra ella. Ara s'ha conegut la decisió del jutge i la filla de Pedro Carrasco no ha acabat gens bé. Després de veure com la justícia donava la raó a Moreno, va decidir interposar un recurs per revertir la sentència.

Plànol curt d'Olga Moreno caminant somrient pel carrer
Rocío Carrasco ha de pagar a Olga Moreno 90.000 euros. | Europa Press

Un cop revisat de nou el cas, el Jutjat de Primera Instància número 5 de Madrid va comunicar a les parts el resultat definitiu. Dimecres 5 de juliol Rocío s'assabentava que la seva demanda a Olga havia estat desestimada de manera ferma. Per tant, ara haurà de pagar una quantitat considerable en concepte de costes. Concretament, als mitjans de comunicació es parla d'uns 90.000 euros, una dinerada si tenim en compte que no és l'únic judici que ha perdut els darrers mesos.

Les coses semblen no ser propícies per a Rocío Carrasco pel que fa a la justícia. Ella confiava que sortiria victoriosa, però finalment li haurà de pagar a la sevillana gairebé 100.000 euros.

A Rocío Carrasco se li acaben les oportunitats per guanyar Olga

És la tercera vegada que Rocío perd als tribunals contra l'exdona d'Antonio David. Tot i que Olga sempre va manifestar que no entraria en la guerra del malagueny contra Carrasco, va acabar sucumbint-hi.

No només va concedir una entrevista al 'Deluxe', sinó també dues exclusives: una per a la revista Semana i una altra per a Lecturas. A totes parlava de les seves vivències amb la filla de 'La más grande' i amb els seus fills. Per a la dona de Fidel, la sevillana estava atemptant contra la seva intimitat, honor i imatge, per la qual cosa la va asseure al banc dels tribunals.

Rocío Carrasco a l'aeroport amb les maletes
Rocío Carrasco ha perdut tots els judicis contra Olga. | Europa Press

Les tres demandes han obtingut sentències fermes contra Rocío i ja no té més oportunitats d'apel·lació. Per tant, es podria dir que la guerra judicial entre les dues exdones d'Antonio David ha arribat al final, que ha estat desastrós per a Carrasco. Ara, la filla de Rocío Jurado ha de pagar de la seva butxaca les costes.

Tanmateix, el seu camí pels jutjats no ha arribat encara a la fi, ja que li queden altres processos judicials. En un s'hi haurà de veure les cares amb Antonio David per un suposat delicte d'insolvència punible i en un altre, amb Raquel Mosquera. Davant la perruquera també va perdre la primera de les quatre demandes que li va interposar i encara li queden tres judicis més.

Tenint en compte les últimes derrotes, es preveu que senten jurisprudència, per la qual cosa Rocío està abocada a sumar nous fracassos. El més assenyat seria que comencés a estalviar per fer front a les noves costes ben aviat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!