rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rocío Carrasco s’emociona en recollir un premi dedicat a la seva mare

La filla de ‘la més gran’ no va poder contenir les llàgrimes durant un homenatge que li van rendir el passat divendres
Rocío Carrasco durant l'homenatge | Gtres

 

 

El passat 1 de juny es van complir 12 anys de la mort d’una de les veus més representatives de la història d’Espanya. Rocío Jurado deixava el món després de 2 anys lluitant contra un càncer de pàncrees que, finalment, va posar fi a la vida de la cantant. Però per molts anys que passin, la seva llum mai deixarà de brillar, i els seus familiars mai oblidaran tot el que van arribar a compartir amb ‘la més gran’.

 

Per tal de commemorar Jurado, la comunitat LGTBI va concedir un premi a la cantant de Chipiona, en un acte que va tenir lloc a la Puerta del Sol de Madrid i on la seva filla, Rocío Carrasco, va ser l’encarregada de recollir-lo. El moment va ser tan extremadament emotiu que la filla de Jurado i Pedro Carrasco no va poder contenir les llàgrimes. 

Rocío Carrasco no va poder evitar que li saltessin les llàgrimes

L’encarregada de presentar Rocío va ser la coneguda presentadora de televisió Luján Argüelles, i quan la filla del boxejador pujava a l’escenari enmig d’una gran ovació, no va poder evitar que li saltessin les llàgrimes mentre sentia com el públic corejava el nom de la seva mare.

 

«Jo sol volia donar-vos les gràcies perquè sé que ella està orgullosa d’aquest premi, perquè us admirava, us respectava, us estimava, i si hi va haver quelcom que em va ensenyar durant tot el temps que vaig poder compartir amb ella, va ser que l’amor no entén de raça, de sexe, ni d’estatus social», explicava visiblement emocionada, mentre continuava clamant que «sol cal estimar». 

La filla de ‘la més gran’ no sol fer massa compareixences públiques

Tot seguit, va tenir lloc l’actuació d’Anabel Dueñas, l’artista encarregada d’encarnar el paper de ‘la més gran’ en el musical ‘Punto de Partida’, dedicat a Rocío Jurado. En referència a aquest espectacle, Carrasco va explicar que «és un homenatge, i explica la història d’una noia que admira Rocío, i que es presenta a un càsting per tal de fer el seu musical. Però se'n adona que ha arribat aviat, i aprofita per fer temps explicant la seva vida a través de les cançons de Rocío».

 

Aquest musical és ben especial per la família, ja que és l’únic espectacle que compta amb el vistiplau de la filla de la cantant i Pedro Carrasco. Rocío, de fet, sempre ha intentat mantenir-se en un segon pla, però en cap cas volia perdre’s un acte d’aquest calibre. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris