YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Se li escapa: La frase de Rocío Carrasco que farà enfadar a la seva filla

Les paraules de la filla de Rocío Jurado no deixaran indiferent a ningú

Primer pla de Rocío Carrasco
Se li escapa: La frase de Rocío Carrasco que farà enfadar a la seva filla | Catalunya Diari

Queden tres dies perquè s'estreni el documental on Rocío Carrasco trenca el seu silenci després de 25 anys, i expliqui tot el que s'amaga darrere dels problemes familiars que la porten perseguint durant tant de temps. Després de l'emissió del tràiler el passat dimarts 16 de març a 'Sálvame', l'expectació és màxima. Ha estat un any de treball on el secret s'ha mantingut per sobre de tot, i ara per fi veurà la llum el diumenge 21 de març.

Mentrestant, l'única manera que tenim de conèixer els secrets d'aquesta sèrie documental és mitjançant el programa presentat per Jorge Javier Vázquez. El català ha estat un dels pocs privilegiats que ja han pogut veure el capítol zero, i la seva reacció no ha deixat ningú indiferent: «És tan brutal que no admet contestació».

Una frase plena de polèmica

En l'emissió del primer tràiler de 'Rocío: Explicar la verdad para seguir viva', vam poder veure una Rocío Carrasco nerviosa i completament esfondrada, ja que, amb veu tremolosa, agafa aire i afirma estar preparada per començar a parlar. Comença, llavors, el relat més esperat per la premsa rosa que promet canviar el rumb d'una història fonamentada a base d'una sola versió que ara podria acabar esfondrant-se.

Dimecres passat, 'Sálvame' va emetre un nou avanç de la sèrie documental on s'escolta la veu de Rocío Carrasco mentre pronuncia una frase amb molt significat. L'episodi que s'emetrà el pròxim diumenge 21 de març a les 22 hores a Telecinco, es titula 'Con las alas al viento' i té una estreta relació amb el missatge de la filla de Rocío Jurado.

«Per renéixer cal morir, com l'Au Fènix. Cremar les ales xopes en la immundícia i deixar que noves ales creixin. Ales d'or, de llum i rosada», pronuncia Rocío Carrasco amb tranquil·litat alhora que la podem veure com es prepara per al documental. Sens dubte, les seves paraules estan carregades d'un gran significat i semblen estar íntimament lligades al seu passat.

Parlar «d'ales xopes en la immundícia» fa pensar que tota la vida anterior a la seva situació actual amb Fidel Albiac, ha estat per a ella una càrrega pesada i desagradable que no li ha permès ser feliç. Un llast que ha decidit arrencar-se d'arrel per tornar a sentir-se lliure. Encara que també podria haver una altra versió: la d'haver aguantat durant molts anys un gran nombre de desqualificatius, mentides i vexacions públiques que arriben a la seva fi amb el seu testimoni.

No és casualitat que Rocío Carrasco hagi triat la figura de l'Au Fènix per referir-se a ella mateixa, ja que durant la seva intervenció al programa 'Lazos de sangre', la filla de Rocío Jurado va ensenyar l'enorme tatuatge que té a l'esquena i que representa aquesta figura mitològica. Un ésser amb el qual se sent molt identificada i que també ha volgut tenir present en la seva esperada aparició televisiva.

S'entenen moltes coses

Durant anys només hem escoltat el testimoni d'Antonio David Flores i del seu entorn. El col·laborador de 'Sálvame' ha sabut treure-li profit al silenci rotund de la seva exdona, i ha fet de la seva capa una casaca en els programes de televisió. Amb els anys, la seva història ha calat en la gent fins al punt de no entendre el comportament de Rocío Carrasco, especialment el relacionat amb els seus fills, arribant fins i tot a qualificar de «mala persona» i «mala mare».

Després que Jorge Javier hagi pogut veure l'episodi zero, el presentador de 'Sálvame' ha confessat com va viure l'equip de gravació el testimoni de Rocío Carrasco: «Una persona que ha escoltat totes les hores d'entrevista i ha estat en els enregistraments diu: 'Ara entenc que estigui sola'». Un clar exemple del que pot passar a part de l'audiència quan escolti el viscut per la filla de Rocío Jurado.

«Estic convençuda que si la meva mare estigués viva, seria aquí al meu costat», acaba reflexionant Rocío Carrasco enfront dels focus. Un pensament que reflecteix com de segura que se sent amb totes i cadascuna de les decisions que ha pres al llarg d'aquests 25 anys, encara que l'hagin portat a trencar definitivament amb tota la seva família. Rocío té clar que hagués comptat amb tot el suport de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari