Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco explica per fi la veritat i la seva decisió més polèmica

Rocío Carrasco respon a la petita de les Campos després de la seva última entrevista

Rocío Carrasco era una de les convidades més esperades al casament del fill de Carmen Borrego. Tot i això, la filla de 'La más grande' va declinar la invitació i, tant ella com Fidel, van decidir no anar a l'enllaç. Una decisió que no va agradar gens a la petita de les Campos i que tampoc va entendre la resta del clan.

Ara, setmanes després de la polèmica generada després de la seva absència, Rocío per fi va revelar quina va ser la raó que va fer que no hi anés. Ho feia en directe a Sálvame, després de l'exclusiva de Carmen on va tornar a reiterar el malestar amb la filla de la de Chipiona.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco respon a l'entrevista de Carmen Borrego. | Telecinco
 

Rocío Carrasco respon a l'entrevista de Carmen Borrego

Un mes després del casament més esperat a la família Campos, la filla menor de María Teresa va reiterar el seu malestar amb Rocío Carrasco. En la seva última exclusiva a la revista Lecturas, Carmen encara es va mostrar molt dolguda per l'absència de la seva amiga.

Tot i això, ha assegurat que no està enfadada ni amb Rocío Carrasco ni amb Fidel i que la relació amb tots dos està com sempre. Aprofitant que la filla de la de Chipiona estava a Telecinco preparant la seva actuació al Mediafest, Sálvame li va preguntar sobre això.

Amb total sinceritat, Rociíto admet que la seva decisió ha pogut fer mal a Carmen, però que això no ha perjudicat la seva relació. «Que li faci mal no significa que estigui enfadada, li fa mal perquè no hi vaig estar, però no per una altra cosa», va explicar.

Captura de Rocío Carrasco i Carmen Borrego.
Rocío Carrasco admet que la seva decisió li va fer mal a la col·laboradora. | Mediaset
 

Des del plató, la germana de Terelu assentia en escoltar-la, malgrat que a l'entrevista va ser especialment dura amb ella. «M'hauria agradat que m'hagués trucat el dia del casament o el dia posterior per preguntar-me com havia anat tot», va explicar a la revista. Tot i això, davant la presència de la filla de la cantant, la col·laboradora es va mostrar una mica més conciliadora.

I és que l'entrevista de Carmen arriba uns dies després que totes dues coincidissin a l'aniversari de María Teresa Campos. Fidel i la seva dona van anar al dinar de la veterana periodista per a sorpresa de tothom. Possiblement, allà ja van parlar sobre el que va passar.

Rocío Carrasco explica la raó de la seva absència al casament

La filla de la cantant està al corrent de tot el que Carmen va explicar a l'entrevista sobre la seva absència a l'enllaç del seu fill. Coneix de primera mà com de dolguda va poder estar la col·laboradora i ho lamenta, encara que reitera que la seva amistat està com sempre.

«Em sap greu si li he fet mal, però com que tampoc és així del tot, està tot perfecte», ha comentat. La filla de María Teresa mai no ha revelat quina raó li va donar el matrimoni per no assistir al casament del seu fill.

Tot i això, dimecres passat per fi va sortir a la llum. Pel que sembla, Fidel i la seva dona feia dies que estaven de viatge i arribaven just pocs dies abans de la cerimònia. Per això, van declinar la invitació, encara que van comentar la possibilitat de passar-se més tard.

«Em va dir 'segurament després de sopar apareixerem', i no van aparèixer», va explicar. Rocío Carrasco entén a la perfecció la reacció de la col·laboradora, però assegura que el tema està solucionat.

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
Rocío Carrasco assegura que la relació amb Carmen està bé. | CatalunyaDiari
 

«No està enfadada, aquest tema està resolt, de veritat, feu-me cas», va explicar la filla de la cantant. Així, sembla que no hi ha motiu de distanciament entre les dues i que, per fi, s'han entès.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco