Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera

Rocío Carrasco decideix explicar la veritat sobre el passat de Raquel Mosquera

Rocío Carrasco ha desvelat un fosc secret

Durant la seva docusèrie, Rocío Carrasco va tenir clar que un dels seus principals objectius era enfonsar Raquel Mosquera. Totes dues s'han convertit en enemigues declarades, i és que Rociíto no està disposada a perdonar tot el que la vídua del seu pare ha dit a la televisió. Les acusacions van arribar fins al punt de culpar-la de la mort de Pedro Carrasco, insinuant que pare i filla mai van acabar d'arreglar les diferències.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Cansada de tot el que ha hagut de sentir, Carrasco decidia exposar la veritable Raquel Mosquera i el seu passat fosc. «Ella ha d'explicar la veritat», insinuava implacable. «Ella ha d'explicar la història. Quan vivia a Alemanya, quan els pares van haver de venir d'Alemanya amb ella molt petita…», provocava la perruquera. «Ella ha d'explicar moltes coses de la seva vida», li advertia. «Ha d'explicar de la seva vida, no de la memòria dels altres, que la memòria dels altres és dels altres, ella en té una de pròpia».

Foto de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'
Raquel Mosquera ha protagonitzat el documental més vist de la televisió | Mediaset

Però, a què es refereix exactament Rociíto? Pel que sembla, la filla de la Jurado es referia a una etapa en què Mosquera va exercir la prostitució a Alemanya, cosa que confirmava la pròpia perruquera a les seves xarxes socials i que donava peu a tota mena d'especulacions.

«No es pot ser més ximple, curteta i mala persona per dir o insinuar, no sé què és pitjor, que jo vaig exercir la prostitució a Alemanya», li replicava Raquel Mosquera, completament furiosa. «Quan es menteix i no es contrasten les informacions, solen passar aquestes coses. Ja no saben què dir o inventar per desprestigiar-me i desacreditar-me», es lamentava.

Foto de Raquel Mosquera i Pedro Carrasco
Raquel Mosquera i Pedro Carrasco semblaven molt feliços | Europa Press

Rocío Carrasco treu a la llum el fosc passat de Raquel Mosquera

«Tot el teu documental està estudiat, meditat i manipulat només per fer mal i amb molt odi, la pitjor malaltia que hi ha a la vida», acusava la que era la seva fillastra. «A veure si t'assabentes, pallassa, que jo vaig estar a Alemanya des dels tres fins als sis anys amb els meus estimats pares», explotava completament furiosa.

Imatge de Raquel Mosquera asseguda al plató de 'Sábado Deluxe'
Raquel Mosquera, molt molesta amb Rocío Carrasco | Mediaset

«Van emigrar a Alemanya a treballar i tirar els seus cinc fills endavant honradament, perquè no ens faltés de res. Així em van ensenyar a mi i jo també ho faig amb els meus fills. I així també els teus pares et van ensenyar a tu, cosa que tu no fas i no vas aprendre de l'exemple», li retreia a Rociíto. 

«Des de quan una nena de tres anys exerceix la prostitució?», insinuava aleshores. «Recordo per a aquelles persones que se'ls oblida. La veritat només té un camí!», concloïa.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto | CatalunyaDiari

El que és clar, és que entre Raquel Mosquera i Rocío Carrasco segueix havent-hi molts comptes pendents. Començant per les pertinences del seu pare, que la perruquera encara continua negant-se a lliurar-li. «Li dic a ella que de tots els trofeus que tenia el meu pare m'agradaria tenir el cinturó, que em faci una rèplica i que ella es quedi amb l'original», explicava Rocío. «El meu únic interès era de tenir el cinturó perquè sé el que va significar per a ell, però això no va passar mai. No em va donar l'original ni la rèplica».

A més, Carrasco també assegura que Mosquera té fotos seves de la seva infància, que no necessita per a res. «Per què vol Raquel fotos del meu pare i la meva mare o dels meus avis amb la meva mare?», es pregunta. «Jo no entenia què faria ella amb això i li vaig dir per favor que m'enviés les fotos que hi hagués a casa del meu pare, que estiguéssim nosaltres».