Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco llança un dard enverinat contra Ortega Cano

La filla de Rocío Jurado defensa l'amor dels seus pares

Rocío Carrasco ha tornat implacable amb la segona part de la seva docusèrie. I ho ha fet llançant-li més d'un atac a Ortega Cano.

Per començar, Rociíto insisteix que la seva mare no va deixar mai d'estimar el seu pare, Pedro Carrasco. «He perdut el temor, he perdut la prudència mal entesa, he guanyat moltes altres coses que em fan fer un pas endavant i dir prou», advertia la seva família mediàtica.

En parlar sobre l'amor que existia entre Rocío Jurado i Pedro Carrasco, Carrasco es veia incapaç de controlar les llàgrimes.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco encara està disposada a enfonsar la seva família | Telecinco

«M'emociona perquè hi veig l'amor entre ells i l'emoció», assegurava. «La meva mare havia vist diverses vegades boxejar el meu pare. El meu pare era una bellesa», comentava al reviure els inicis de la seva història.

La relació entre el boxejador i l'artista semblava un conte de fades, que malauradament va tenir un final més tràgic que feliç. «De sobte se'l va trobar a la plaça de toros. Acaba la corrida i la gent s'adona que ella està allí, a la plaça».

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado
Pedro Carrasco i Rocío Jurado van viure una bonica història d'amor | Cedida

«Llavors comença a venir gent a demanar-li autògrafs i llavors ella comença a angoixar-se», relata Rocío sobre la manera com es van conèixer els seus pares.

«El que ella recorda és que quan obre els ulls, el primer que es troba són els dos ulls blaus del meu pare i que en aquell moment es va enamorar. Ell li va dir anem a prendre un cafè». Així començaria la relació gràcies a la qual va venir al món Rociíto.

Ortega Cano descobreix el que realment sentia Rocío Jurado

Tot i que Rocío Jurado i Pedro Carrasco van decidir prendre camins separats i van refer les seves vides, sembla que la seva filla mai va acabar d'acceptar-ho.

De fet, la dona de Fidel Albiac ja havia deixat caure que la seva mare va cometre un error en casar-se amb Ortega Cano. A més que mai no ha acabat d'encaixar amb vídua del seu pare, Raquel Mosquera, amb qui s'ha enfrontat públicament.

Imatge de Rocío Carrasco i la seva mare Rocío Jurado en una imatge d'arxiu
Rocío Jurado i la seva filla, molt presents a Telecinco | GTRES

Rocío no perdona a cap dels dos el comportament que han tingut amb ella.

Al dret, pel seu acostament amb Antonio David i posicionar-se del seu costat. I a la perruquera, les seves nombroses entrevistes a la televisió atacant-la i parlant sobre la seva relació amb Pedro Carrasco.

«La meva mare va morir enamorada de Pedro Carrasco», sentencia contundent Rocío. Unes paraules que segurament faran molt mal a Ortega Cano. «Em fa molta pena que això per circumstàncies no pogués haver seguit», es lamenta Rocío Carrasco

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco té moltes ganes de parlar | Mediaset

«Van prendre una determinació que cap volia prendre. Jo li vaig preguntar al meu pare: "papa, per què et vas separar de la mare?" I ell em va dir: "per la teva tieta Gloria i el teu oncle Amador"», recorda Rociíto assenyalant els seus oncles.

Segons explica la filla de Rocío Jurado, el seu pare es va sentir «apartat». «La meva mare va anteposar la seva família, és a dir, els seus germans al meu pare».

Sembla que Rocío Jurado sentia la necessitat de cuidar els seus germans per una promesa que va fer a la seva mare.

▶️ Rocío Carrasco pone en su sitio a su tío Amador a pocas horas del estreno

«La meva àvia li va demanar abans de la seva mort que mai deixés els seus germans, que sempre els portés de la mà i que sempre els cuidés. Ho va prometre i ho va complir. No el va beneficiar massa», apunta Carrasco.

«Al final ells dos eren com mirar-se al mirall de l'altre, s'entenien amb la mirada. Ell era bondat personificada i ella moria i matava per ell». «La meva mare es va morir enamorada de Pedro Carrasco i Pedro Carrasco es va morir enamorat de Rocío Jurado», tancava.