Primer pla de Rocío Carrasco

«Rocío Carrasco és una manipuladora»: la dona que ha trencat el silenci

Una famosa d'aquest país ha carregat durament contra Rocío Carrasco

Des que va començar la seva sèrie documental, Rocío Carrasco no ha deixat de ser notícia. Aquests dies ha tornat a tenir protagonisme. En concret, perquè ha guanyat una batalla judicial contra Gloria Camila, referent a uns escrits de Rocío Jurado. Sobre aquest triomf, n'ha parlat públicament una cara molt coneguda del nostre país. És més, ha aprofitat les seves declaracions per carregar contra l'ex d'Antonio David . La responsable d'aquests atacs ha estat l'advocada Teresa Bueyes.

Teresa Bueyes
L'advocada Teresa Bueyes ha carregat contra Rocío Carrasco | GTRES

Teresa Bueyes opina del triomf de Rocío Carrasco

Teresa és una de les lletrades més conegudes del nostre país. Ho és, no només per la seva amistat amb molts famosos, sinó també perquè ha defensat molts altres en les diferents causes. Tant és així, que ara és la que defensa Matías Urrea en els seus conflictes judicials amb la seva ex, Ainhoa Arteta. Europa Press ha coincidit amb ella en un acte social i ha volgut conèixer la seva opinió sobre la victòria de Carrasco davant Glòria.

Sobre aquesta qüestió, Bueyes ha estat molt clara. Considera que «s'ha arxivat perquè s'ha aportat el document i ja no hi ha res més a fer». «Gloria Camila és hereva de la seva mare i, per tant, la memòria dels morts la protegeixen els hereus. Aleshores, si protegint la intimitat i la memòria de la seva mare, no vol que surtin a la superfície els seus escrits...», ha destacat.

Teresa Bueyes carrega contra Rocío

L'advocada ha volgut manifestar que no pensa que Ortega Cano quedi malament als esmentats manuscrits de 'La más grande'. I en dir-ho, ha carregat contra Rocío, a qui no es creu perquè la considera «una gran manipuladora». Fins i tot, no ha dubtat a exposar que recolza en tot el conflicte amb ella el seu exmarit, argumentant que es posiciona a favor d'algú «a qui la justícia ha donat la raó tres vegades».

«Em sembla un escàndol», ha assegurat Bueyes, que ha reconegut que ha parlat amb Antonio David després de conèixer separació matrimonial. D'ell, n'ha dit que «està lògicament afectat per tot el que ha passat, pensa molt en els seus fills, és clar».

Primer pla d'Antonio David Flores
Teresa Bueyes s'ha posicionat a favor completament d'Antonio David Flores | GTRES

Els reporters han fet públiques les informacions que indicaven que el malagueny hauria fet servir els seus fills per evitar la presó. I això ha ofès molt l'advocada, que critica que «la gent ja no sap què dir». Diu de Flores que «és un senyor a qui la justícia ha donat la raó en tres instàncies. De què estem parlant aleshores?». En aquest sentit, ha esperat que segueixi sent així, perquè «aquesta senyora que és... Bé, no seguiré perquè ja m'acaloro», ha sentenciat.

De la mateixa manera, se li ha preguntat si creu que Rocío Carrasco es podria haver alegrat de la ruptura sentimental d'Antonio David. La seva resposta ha estat contundent: «Els interessos de Rocío, com sabeu, són econòmics més que d'un altre tipus. Aleshores, havent-hi interessos econòmics, jo crec que a ella li és igual la vida personal de la família». Sobre el cas d'alçament de béns pel qual Antonio i Olga podrien anar a la presó, ha qüestionat els motius pels quals ella hi hauria d'entrar.