YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rocío Carrasco no aconsegueix saldar un deute de més d'un milió d'euros

A més, la filla de Rocío Jurado declara avui contra Antonio David en el jutjat de Violència sobre la Dona

Rocío Carrasco arribant als jutjats | Europa Press

Rocío Carrasco està passant per un dels seus pitjors moments, en l'àmbit econòmic per un gran deute, i en l'àmbit familiar. La Comunitat de Madrid i Hisenda li reclamen més d'un milió d'euros, deute que la filla de Rocío Jurado està intentant saldar amb la venda de la finca heretada de la seva mare. D'altra banda, la batalla legal que manté amb el seu exmarit i el pare dels seus dos fills, Antonio David Flores, sembla no acabar mai. Carrasco s'ha presentat avui davant el Jutjat de Violència sobre la dona, acompanyada del seu advocat, per ratificar la demanda que li ha interposat a qui un dia va ser el seu marit. A l'entrada al jutjat s'ha pogut veure que la filla de Rocío Jurado passa per una mala situació personal.

A hores d'ara, Antonio David s'enfronta a la denúncia de Rocío per un suposat delicte continuat d'«assetjament verbal i maltractament psicològic». A més, els termes de l'acusació serien tan forts que ha estat traslladada al Jutjat de Violència sobre la dona a petició del fiscal. La dona de Fidel Albiac hauria pres la decisió després de mesos de preparació en què hauria recaptat tota la informació necessària per denunciar el pare dels seus fills. Una de les amigues de Rociíto, Terelu Campos, afirma que ella ho està passant realment malament: «Quan un té molt dolor, necessita moltes vegades la seva solitud. Em consta que hi ha molt de dolor».

Durant el procés judicial, els fills de Rocío Carrasco i Antonio David podrien ser cridats a declarar. Segons Kiko Matamoros, aquesta declaració podria convertir-se en una arma de doble tall per a la mateixa Rociíto: «Jo conec una informació tan delicada que no m'atreveixo a donar-la. He coincidit amb Rocío filla, em va fer unes manifestacions, unes confessions i puc assegurar que si diu en un jutjat el mateix que em va dir a mi, no ho té gens fàcil Rocío Carrasco».

La finca es troba en aquest estat. | Diez Minutos

 

Rociíto, a més, tampoc està passant per una bona situació econòmica, ja que no aconsegueix saldar els seus deutes amb la Comunitat de Madrid i amb Hisenda, que li reclamen 965.526 euros i 110.317 euros, respectivament, segons el portal ‘Informalia’. Per poder fer front a aquests pagaments, Rocío va decidir posar a la venda la seva finca 'El Administrador', situada entre Rota i Chipiona. La finca es va posar a la venda per dos milions d'euros, però, com que no va trobar cap comprador, va decidir baixar el seu cost fins als 1.200.000 euros.

La finca va estar embargada al desembre del 2015 per la Comunitat de Madrid, però Rocío Carrasco va poder arribar a un acord per posar-la en venda, amb l'objectiu de treure un major benefici per poder saldar els seus deutes. No obstant això, com que no va pagar l'impost de successió, Rociíto va contreure un deute que s'ha anat incrementant amb el pas del temps fins a dur-la a la mala situació per la qual està passant. Actualment, mentre intenta fer-se càrrec de tots els pagaments, Rocío està vivint a casa del seu marit Fidel.


Comentaris

envia el comentari