Rocío Carrasco amb un somriure

Rocío Carrasco ja no amaga que va passar entre Pedro Carrasco i el seu marit

Rocío va intentar vendre un relat que no era del tot cert

Rocío Carrasco va aprofitar l'emissió de la seva docusèrie per revelar alguns secrets de la seva família. Tot i això, no va voler aprofundir gaire en el tipus de relació que mantenien el seu pare i el seu marit. Sempre s'havia especulat que hi va haver una sèrie de diferències insalvables entre ells.

La filla de Rocío Jurado es va esforçar a convèncer tothom que entre els dos homes de la seva vida tot anava de meravella. Fins i tot va revelar que el boxejador li havia demanat perdó a Fidel Albiac després d'estar un temps distanciats, però la realitat seria una altra de ben diferent.

Rocío va contraure matrimoni amb l'advocat el 2016 després de diversos anys de convivència. No obstant això, ell mai no havia resultat del gust de la seva família política. En el cas de Pedro, no confiava gens ni mica en ell, arribant fins i tot a mantenir un vincle molt tens al final.

Responsabilitzaven Fidel d'haver apartat la seva dona de la seva família i de carregar contra ells. Per altres, el que havia aconseguit era obrir-li els ulls perquè s'adonés del que tenia al davant. En qualsevol cas, tot allò va provocar que durant un temps pare i filla no es dirigissin la paraula.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Rocío Carrasco fa cas als consells del seu marit | Europa Press

Diversos mitjans creuen que l'origen del distanciament entre Carrasco i Albiac va tenir lloc amb l'accident que van patir Rociíto i Fidel quan van començar a sortir. Ella va arribar a l'hospital amb un traumatisme cranioencefàlic, fractura en una vèrtebra i aixecament del cuir cabellut. Ell, per la seva banda, va resultar il·lès; va sorprendre que amb prou feines presentava ferides de consideració. En certa manera l'acabarien responsabilitzant del contratemps.

Rocío Carrasco va explicar al seu dia que «la meva família no el va tractar bé» després de l'accident. En vista d'allò, ella va deixar de parlar «amb el meu pare per aquesta actitud que pren i té». Allò la va portar a allunyar-se d'ell durant un any.

Va ser molt de temps sense tenir contacte amb Pedro. Ella decideix reprendre la relació gràcies a la insistència de Fidel, que li recomanava que tornés a acostar-se al pare, sobretot perquè pogués gaudir dels seus dos nets.

Van mantenir una trobada en què van treure moltes conclusions positives. «Vam parlar del que havíem de parlar, i d'allà va sortir sabent el que havia de saber», va apuntar l'empresària. La trobada va acabar amb «tots plorant i és clar que el meu marit el va perdonar». Ella no era partidària del retrobament, «però vaig fer cas a Fidel». Considera que va ser una de les millors converses que va tenir amb el seu pare.

Muntatge de Pedro Carrasco i la seva filla Rocío
Pedro Carrasco podria haver mort sense parlar-se amb la seva filla | Catalunya Diari

Van arreglar les seves diferències i van fer les paus. «Si no hagués passat, jo, ara com ara, no m'ho podria perdonar», afegeix.

Rocío Carrasco podria haver mentit

Rocío Carrasco va intentar vendre una reconciliació amable, però algunes persones admeten que no va ser això el que va passar. Raquel Mosquera també va voler aportar el seu punt de vista sobre la situació. Va explicar que el boxejador va sortir d'aquella casa després de la reunió maleint contra la seva filla.

Assegurava molt enfadat que «no la vull veure més». Aquesta mateixa versió la va corroborar un bon amic de Pedro, Bruno Caso, que va confirmar que la versió real va ser l'aportada per la perruquera. Confirmaven que volia molt la seva filla, però va morir sense parlar-s'hi.

Això és una cosa que passa per alt l'empresària. Quan l'esportista va intentar contactar amb ella, només va rebre llargues, no en volia saber res. Rocío Carrasco va comprovar com al cap de poc temps el seu pare moria a causa d'un infart. Afegeixen que tenia la impressió que l'advocat tenia «molt lligada la seva filla» i li impedia fer moltes coses.