Rocío Carrasco en un photocall

Rocío Carrasco ja no amaga que s'ha retrobat amb ella mateixa molt temps després

Rocío Carrasco s'ha vist les cares novament amb algú molt especial

Rocío Carrasco està sent notícia aquesta setmana per l'estrena de la segona part de la seva docusèrie, però també perquè ha viscut un moment especial. Sí, perquè s'ha retrobat amb una persona de la qual semblava que estava una mica distanciada els últims mesos. Es tracta de María Teresa Campos.

Les dues dones han tornat a veure's i a gaudir juntes per sorpresa. I ho han fet deixant de manifest l'amor que es professen des de fa anys. Per això han tancat tots els rumors de mal rotllo entre elles.

Rocío Carrasco es torna a veure amb algú molt important

La dona de Fidel Albiac ha vist que les últimes setmanes s'ha parlat sobre un distanciament amb les Campos. Els rumors van saltar quan ella i el seu marit no van acudir al casament del fill de Carmen Borrego.

Tot i això, sembla que si hi va haver problemes per aquesta absència, ara ja estan més que superats. I el que ho ha demostrat és que Rocío i el seu noi no han dubtat a ser presents en una cita molt especial. Ens estem referint a la festa pel 81 aniversari de María Teresa.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío no ha volgut faltar a l'aniversari de María Teresa | Europa Press

La germana de Terelu va ser la que va organitzar a casa seva aquesta celebració i fins allà es van traslladar els fills i nets de la periodista. Però també ho van fer Carrasco i el seu marit, que es van mostrar molt feliços per estar allí. Així ho va deixar de manifest ella quan davant de la premsa va exposar: «Avui és un dia molt important, l'aniversari de la meva Campos».

I amb aquesta alegria va entrar a la festa en què ha pogut veure la que considera la seva segona mare.

Rocío Carrasco i el seu emotiu retrobament

La filla de Rocío Jurado va viure un moment especial quan va estar cara a cara amb María Teresa, a qui feia molt que no veia. Un retrobament del qual hem conegut més detalls a través de Carmen, que ha contestat les preguntes dels mitjans.

Exactament, la col·laboradora ha dit, com recull ¡Hola!: «Tot ha anat fenomenal. La meva mare ha gaudit moltíssim, que era del que es tractava i ja està. Un aniversari més en família».

Primer pla de María Teresa Campos somrient
Rocío ha vist molt feliç la seva amiga | GTRES

A això ha afegit: «Feia temps que no veia Rocío i ella en tenia moltes ganes. El retrobament entre Rocío i ma mare ha estat tan emotiu, que només puc dir que jo he plorat. Sí, ha estat meravellós».

«Estic encantada que hagin vingut i que hagin fet gaudir la meva mare, que és del que es tractava. Ho ha passat fenomenal i ens ha explicat tantes anècdotes, que ho hem passat molt bé. Ha estat parlant tota l'estona».

D'aquest moment tan màgic entre Carrasco i María Teresa no hem vist imatges. Però Borrego, a més d'explicar com ha estat emocionant, ha volgut 'recrear-ho' amb una fotografia. Per això, ha compartit a les seves xarxes socials una de les dues dones abraçades que sembla que es va prendre durant la participació de la malaguenya a l'esmentada docusèrie.

▶️ María Teresa Campos cumple su sueño y regresa

I aquesta instantània l'ha acompanyat del comentari següent: «Penjo aquesta foto perquè em sembla meravellosa. Felicitats, mare, t'estimo molt».

Una imatge que ha generat una llarga llista de comentaris ressaltant l'amor que les dues protagonistes es professen malgrat les xerrameques. I exemples d'aquells són aquests: «Adorable foto d'una persona que es pot considerar com a mare per a Rocío» i «Preciosa fotografia. Elles molt belles».