Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.

Rocío Carrasco fa el pas definitiu que enfonsa Gloria Camila

La filla de Rocío Jurado mou fitxa quan falten unes hores perquè comenci l'esdeveniment més important de l'any

Rocío Carrasco protagonitzarà una de les entrevistes més esperades al Deluxe. La filla de 'La Más Grande' s'asseurà al plató per primera vegada per parlar sobre un dels temes més controvertits. L'obertura del Museu de Rocío Jurado a Chipiona per fi es produirà el dissabte 2 de juliol i tot està preparat.

Però a més, Rocío també parlarà d'altres temes que afectaran de ple la família més mediàtica. Desvelarà secrets i aprofundirà en el llegat de la seva mare, un tema espinós que, sens dubte, generarà reaccions de tota mena.

Rocío Carrasco assesta el cop definitiu a la família

Serà el moment més esperat aquest divendres a la nit. El Deluxe comptarà amb la presència de Rocío Carrasco que, per primera vegada, serà entrevistada al programa. Rocío Carrasco està d'enhorabona atès que per fi s'ha pogut complir el desig de La Jurado.

El museu en honor seu serà inaugurat demà dissabte 2 de juliol després de molts anys esperant el moment. Amador Mohedano va culpar Rocío Carrasco del seu retard assegurant que no s'obria perquè ella no volia.

Gloria Camila i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco fa front a Gloria Camila | CatalunyaDiari

Durant la seva entrevista s'espera que aporti proves i documentació sobre totes les mentides que la família ha explicat sobre aquest tema. I hi haurà molt per explicar, ja que l'obertura del museu ha fet parlar durant aquests 16 anys.

«Aquí els únics que hi teníem a veure érem jo i l'Ajuntament, gràcies a Déu està tot solucionat», explicava a Sálvame. Amb aquestes paraules, la dona de Fidel va deixar clar qui era l'única amb poder per autoritzar i capitanejar la creació de l'exposició. Un cop dirigit directament a la seva família, a la qual aparta de tot allò que tingui relació amb el tema.

Recordem que Rocío és la successora universal de la mare i l'única que té el control sobre els drets d'imatge de la cantant. Ningú no pot fer ús de res que tingui a veure amb l'artista sense consultar-ho abans amb la seva filla. Això, la seva família no ho ha respectat des del mateix instant que va morir i ha provocat que prengui accions legals.

Rocío Carrasco recupera el seu lloc i dona a la seva mare l'homenatge que desitjava

Des que Rocío Carrasco va trencar el seu silenci, no hi ha res que pari la filla de la cantant. Està disposada a recuperar el seu lloc com a filla legítima i regalar a la seva mare el veritable i únic homenatge que volia.

Durant aquests 16 anys, els Mohedano s'han posat medalles com els únics que recordaven la cantant amb desenes d'homenatges. Tot i això, cap d'ells era el que la Jurado desitjava. Ara que la seva única filla de sang es troba amb forces, per fi ha pogut complir el seu somni.

«Era el que volia i ja ho té», comentava a Sálvame. Mateixes paraules que va pronunciar l'alcalde de Chipiona sobre la inauguració. «El més important de tot és donar a Rocío Jurado el seu lloc, el seu espai i complir la seva voluntat», explicava Luis Mario Aparcero.

Després de l'entrevista, Rocío se n'anirà cap a Chipiona, ja que serà l'encarregada de procedir a la inauguració. Sobre els convidats, és molt probable que hi hagi polèmica, ja que no s'espera que ningú de la mediàtica família hi assisteixi.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco deixa clar que és l'única que pot estar al capdavant del museu | Mediaset

Ni tan sols Gloria Camila estarà present, encara que aquesta va assegurar que, encara que la convidessin «no hi aniria». Així doncs, demà dissabte es produirà el cop definitiu de Rocío Carrasco a la seva família.

Però abans, aquest mateix divendres la filla de Pedro Carrasco s'asseurà per primera vegada al Deluxe i la seva entrevista farà parlar molt.

▶️ Jorge Javier Vázquez, preocupado: puede perderse la gran noche