Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco es queda totalment sola i perd el suport de qui menys esperava

La mare de Rocío Flores no té cap tipus de suport a la seva família

Rocío Carrasco continua sent l'objectiu de tots els mitjans del cor. La filla de Rocío Jurado està ficada en una espiral negativa de la qual de moment, sembla que no en podrà sortir fàcilment. 

L'acostament amb la seva filla cada vegada es veu més difícil en un futur immediat, i ara han sortit nous problemes a la llum.
Recentment s'han fet públics els problemes econòmics de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, ja que l'advocat deu més de 100.000 euros a Hisenda, tal com va publicar dimecres passat la revista 'Lecturas'.

L'elevat deute ha posat en perill un dels béns més estimats del matrimoni, i és que Carrasco i el seu marit podrien perdre el xalet on actualment resideixen. La situació és perillosa, ja que la parella no obté els ingressos esperats, per la qual cosa els serà molt difícil poder assumir aquest pagament.


Per aquest motiu, Amador Mohedano, el tiet de Carrasco, ha acudit al plató de 'Viva la vida' per a parlar d'aquesta complicada situació que està passant en l'actualitat la seva neboda. Cal recordar que la relació entre ells està bastant trencada, igual que amb la resta de família. Tot i que en els últims dies s'ha rumorejat que Rocío Carrasco ha intentat acostar-se a la seva germana Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano ho va desmentir tot.

Després de tot aquest batibull, Amador Mohedano ha confessat a Emma García que parla de la seva neboda a la televisió perquè vol veure en ella una reacció. «M'aixeco i em fico al llit pensant en Rocío i em fa molta pena. Em rebenta que no tingui relació amb els seus fills. Fa deu anys que no veig a la meva neboda, no he discutit mai amb ella però em va fer molt de mal, em va trair», ha explicat l'ex de Rosa Benito.

Amador Mohedano es dona per vençut

Per a ell, la seva neboda és un cas perdut, són molts anys en què la relació no ha existit. L'espera s'està fent interminable, perquè Rocío Carrasco no ha fet res per acostar-se a la seva família, i això està provocant que persones com Amador Mohedano es donin per vençut. L'ex de Rosa Benito s'ha rendit, i ha explicat en 'Viva la vida' que jo no creu que es reconciliï amb la seva neboda.

No obstant això, l'andalús ara diposita totes les seves esperances en Rocío Flores, ja que ella sí que pot ser capaç d'aconseguir l'acostament amb la seva mare. «Rocío Flores potser sí, ella és molt jove i tant de bo arribin a entendre's i s'esplaïn», ha explicat en el programa de Telecinco. «Ens ignora totalment però el pitjor és que ignora als seus fills», ha resolt.