«Rocío Carrasco plora, però no paga la manutenció del seu fill»

Un periodista desmunta l'excusa que ha donat Rociíto per desentendre's de la pensió dels seus fills

El documental que Rocío Carrasco està sent protagonista a Telecinco i ha enfrontat els alts càrrecs de la cadena. Els últims a compartir les seves diferències amb el públic han estat Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana. «Això és la guerra!», ha comentat el català a 'Sálvame'. Molts periodistes han abaixat el cap davant el testimoni de Rociíto, però també hi ha força informadors que es neguen a assumir totes les paraules que diu.

En aquest grup es troba Jesús Manuel. El col·laborador té dades suficients per a qüestionar la veritat de la filla de la Jurado. Recentment, ha escrit un article on posa en dubte el seu patiment. Tots els experts coincideixen en una cosa: les llàgrimes de Rocío són reals, però hi ha teories que asseguren que podrien estar motivades per una visió distorsionada de la realitat. I sembla que Jesús Manuel està d'acord amb aquest últim plantejament. Està molt format en temes jurídics i, per aquest motiu, pot opinar sobre l'excusa que Carrasco ha utilitzat per no pagar la pensió de la seva filla. Segons ha explicat, el jutge va identificar que existien causes suficients per a desheretar.

El tertulià de Jorge Javier recorda exactament el que diu l'article que recull aquest dret: «haver maltractat d'obra o injuriat greument de paraula el pare o ascendent». Efectivament, l'exdona d'Antonio David podria haver-se negat a passar-li la manutenció de Rocío Flores. Però què va passar amb el fill petit?

El net de 'la més gran' ha estat totalment desemparat per part de la seva progenitora. Gràcies a la polèmica docusèrie, els espectadors han descobert que el jove és l'autèntica víctima del drama. Adorava la seva mare, però el seu progenitor ha impedit que aquest afecte arribi a bon port. Encara que, sent crítics, Rociíto també ha tingut molt a veure en aquest fracàs. David Flores hauria d'haver rebut 200 euros mensuals des que viu fora del nucli matern, però mai s'ha pogut beneficiar d'aquests diners. «La Rocío plora, però no li ha passat la manutenció al seu fill», escriu Jesús Manuel al seu bloc de 'ESdiario'.

Rocío ha mentit: hauria d'haver pagat a David

El col·laborador de 'Sálvame' considera que la filla de 'la més gran' ha estat molt injusta amb la família. Segons el seu parer, s'ha aprofitat de la legislació vigent per a aconseguir els seus objectius i no ha tingut en compte que perjudicava el benestar de Rocío Flores. «La decisió a la qual va optar està emparada per la llei, però no és obligatòria. El Suprem et dona la possibilitat d'acollir-te a aquesta possibilitat, però no és preceptiu. És potestatiu. Carrasco podria haver ajudat els seus fills, si hagués volgut», explica el periodista.

El veritable damnificat de la guerra ha estat David Flores. El jove és econòmicament dependent, i li haurien anat molt bé els diners de la seva mare. Quan la seva germana va participar a 'Supervivientes 2021', va prometre que part del que estava guanyant la invertiria en els estudis del seu germà. Rociíto fa molts de temps que no li paga, i ha acumulat un deute que li podria portar un problema bastant seriós. Aquest divendres, 21 de maig, el net de la Jurado decidirà si denuncia la seva progenitora o, al contrari, paralitza el procés judicial que va iniciar Antonio David.

Jesús Manuel no oblida la plantada que la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha fet al seu fill. Per aquest motiu, pregunta: «A quina Carrasco donem més validesa? A la mare que plora, vestida de rosa, i que assegura que li van arrabassar els seus fills o bé a una Rocío que decideix, amb la llei a la mà, no pagar als seus fills la pensió de manutenció?».


Comentaris

envia el comentari