Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco prepara un boicot contra Telecinco pel què es veurà demà

Raquel Mosquera anirà al 'Deluxe' per respondre a Rociíto

Rocío Carrasco torna a enfrontar-se a la seva pitjor por i és que novament haurà de veure una de les seves grans enemigues a la televisió.

Raquel Mosquera acudirà al Deluxe disposada a respondre totes les acusacions que recauen sobre ella en la docusèrie.

Entre elles, haver mentit sobre el seu difunt marit Pedro Carrasco i quedar-se amb gran part de les pertinences.

Unes pertinences que Rociíto exigia que el tornés després d'anys de silenci. «No tinc res perquè no m'ho han donat», es lamentava.

«M'hauria agradat tenir fotos amb el meu pare que jo vaig pensar que no en tenia. Les coses no s'han explicat com són i per això he fet aquest documental».

Primer pla de Rocío Carrasco.
Imagen de Rocío Carrasco en el programa "En el nombre de Rocío" | Mediaset

De fet, Rociíto no dubtava a llançar-li una advertència a la perruquera en ple directe. «Ja no em diràs que no te'ls he demanat. Ja te'ls he demanat davant de tothom», sentenciava.

«Ja no és la teva paraula contra la meva: dona-m'ho tot. I si no m'ho dones, t'ho demanaré judicialment. Llavors, a partir d'avui, vés amb compte amb el que fas amb ells», decidia amenaçar-la directament.

Carrasco deixava clar que Raquel només li pot fer mal mitjançant les fotos i trofeus del seu pare, i per això aquesta era l'excusa perfecta per atacar-la.

«Li surt rendible odiar-me i estar al costat de qui hi és», acusava la perruquera per la seva amistat amb Antonio David .

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie mirant una portada de Raquel Mosquera
Rociito canviarà la làpida de la tomba de Pedro Carrasco | Telecinco

Després de moltes anades i vingudes, coincidint també amb l'emissió de l'últim capítol d' En el nombre de Rocío , Mosquera decideix tornar a la càrrega.

Rocío Carrasco es tornarà a veure cara a cara amb Raquel Mosquera

«No tinc por de res ni de ningú, i menys de tu», ha afirmat amb seguretat la perruquera. I segurament donarà resposta a moltes qüestions. Per exemple, el dard enverinat de Carrasco acusant-la de «no tenir sentiments cap al que va ser el seu marit».

Aquesta notícia de la presència de Raquel Mosquera al Deluxe ha causat molt enrenou en xarxes socials, on molts han volgut opinar sobre això.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel Mosquera s'enfrenta de nou al seu passat | Telecinco

«Em sembla repugnant, vomitiu, fastigós i indignant que Sálvame entrevistarà dissabte Raquel Mosquera. No tenen vergonya. Sense paraules», s'han lamentat els espectadors.

«Per què? És depriment que segueixin donant platós i diners a aquesta senyora que menteix més que parla».

Encara que també hi ha qui opina que és una cosa bona que la portin perquè «així es retrata una vegada més». Sense comptar que a molts dels col·laboradors no els tremolarà el pols a l'hora de posar-la al seu lloc.

«El més important és a qui tindrà al davant i com seran les preguntes. A veure quantes vegades fica la pota i es contradiu», apunten. «Amb diners pel mig res no és seriós».

«A La Fàbrica de la Tele són molt intel·ligents i saben que Jorge Javier enfonsarà Raquel Mosquera. Serà un xou televisiu».

Mentre que, per altra banda, també fan referència a Rocío Carrasco i el que pot suposar per a ella tot això.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Imatge de Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto | CatalunyaDiari

«Quina vergonya amb totes les barbaritats que ha dit aquesta senyora sobre Rocío. Fàstic és poc. No sabeu les ganes que tinc que s'acabi la docusèrie perquè la deixeu tranquil·la i deixeu de cremar-la mediàticament», al·legava una altra usuària.

«Rocío feia 25 anys que estava callada i patint maltractaments, ja és hora que se li doni el seu lloc i aquests mentiders quedin en evidència».