ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Rocío Carrasco prepara un musical sobre la seva mare, Rocío Jurado

Una vegada finalitzi el procés judicial contra el seu exmarit, la filla de 'La més gran' vol fer un gran canvi de vida
Rocío Carrasco vol gaudir d'un canvi de vida | Cedida

 

Després d'un difícil 2017, on el procés judicial amb el seu exmarit i les constants baralles amb part de la seva família, els Mohedano, Rocío Carrasco encara el 2018 amb una millor perspectiva. Serà l'any on es dediqui a rendir homenatge a la seva mare, Rocío Jurado, sobre qui està preparant un musical on es ressalti la figura de la cantant, una de més reconegudes a Espanya i amb més ressò internacional, tal com informa 'El Español'

 

El projecte encara es troba en un procés inicial, en el qual s'implica la definició del pressupost amb el qual es realitzarà, així com els protagonistes que s'inclouran dins de l'espectacle. Del primer punt, es preveu que la inversió contempli una quantitat d'un milió d'euros, una xifra espectacular per una presentació d'aquestes característiques, la qual la convertien en una de les més importants del país per l'any entrant.

Rocío Carrasco quiere dar un giro a su vida tras un mal 2017

Amb el desenvolupament d'aquest projecte, Rocío Carrasco podria eliminar la mala imatge que se li ha imposat en els últims anys, a causa de la creença que la filla de l'artista no volia rendir l'homenatge correcte a la seva mare. Entre els més crítics, es troben els tiets de la Carrasco, la família Mohedano, els quals l'han acusat de faltar al respecte a la seva mare, negant-se a participar en molts dels recordatoris que s'han fet a 'la més gran'.

 

De la mateixa manera, la filla de Rocío Jurado també podria deixar enrere el judici que la relaciona amb Antonio David Flores, per una denúncia per maltractament. Sembla que el procés es troba en la seva recta final, pel que la Carrasco podria recuperar la normalitat en la seva vida, després d'allunyar-se dels més propers. 

 

En aquest sentit, el final de l'any ha coincidit amb el tancament de l'instrucció del cas, doncs el jutge disposa del material necessari per prendre una decisió definitiva, la qual serveixi per condemnar o deixar en llibertat al seu marit. El cas, ve precedit per la denúncia que Carrasco va presentar per maltractes psicològics durant els últims 20 anys. En el procés, també hi han estat involucrats els fills d'ambdós, David i Rocío Flores, amb qui la seva mare ha perdut quasi tot el contacte. 

 

Rocío Carrasco i Rocío Jurado, la seva mare | cedida

Cada vegada, menys Mohedano

En els últims anys, els amics de Rocío Carrasco han anat desapareixent. Tampoc en la seva família ha trobat el suport necessari. Allunyada dels seus fills i amb les tensions amb del seu exmarit, Carrasco tampoc s'ha pogut recolzar en la família de la seva mare, els Mohedano. De fet, el seu tiet, Amador, no només l'ha criticada en múltiples ocasions, sinó que, fins i tot, es va posar del costat d'Antonio David durant el procés judicial.

 

La resta de membres dels Mohedano tampoc han ajudat Carrasco durant el procés. Les peticions d'aquesta perquè testifiquessin en el seu favor han estat sempre denegades. A més, la seva pròpia família ha estat encarregada, en diverses ocasions, en parlar meravelles d'Antonio David, considerant-lo un bon pare i criticant l'actitud de la seva exdona. 

 

Davant de l'abandonament de la seva família i del poc suport que ha trobat en tot el procés judicial, Carrasco ha reconegut que ha trencat, de manera categòrica, amb tots ells. D'aquesta manera, els principals suports que troba la filla de Rocío Jurado estan en el seu marit, Fidel Albiac, amb qui es va casar el 2016, així com la família Campos, encapçalada per María Teresa i Terelu, que han donat el seu suport, en tot moment, a la filla de l'artista.

 

La relació entre Rocío Carrasco i Amador Mohedano, el seu tiet, cada vegada està més trencada | EspañaDiario.es

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris