Rocío Carrasco presenta totes les proves contra Antonio David per ficar-lo a la presó

Rocío l'acusa de segrest d'un menor i d'alienació parental

Rocío Carrasco, en guerra contra Antonio David | Cedida

Segueix la guerra entre Antonio David i Rocío Carrasco. L'exdona d'Antonio David ha deixat enrere les demandes civils i ha decidit actuar per la via penal. La macroquerella de 120 folis que va presentar Rocío recollia totes i cadascuna de les declaracions d'Antonio David i les situacions dins del matrimoni. L'última querella presentada per Rocío no és per intimitat i intromissió a l'honor i imatge sinó que es refereix al maltractament psicològic.

La dona assegura haver sofert lesions psíquiques per un delicte de segrest d'un menor quan Antonio David no va permetre que el seu fill David tornés amb la seva mare en la data estipulada, quan tenien la custòdia compartida. A més, també l'acusa d'alienació parental. Per això, la Fiscalia va demanar que el cas fora pel jutjat de Violència sobre la Dona.

L'exparella ha hagut d'acudir a declarar aquesta passada setmana. Rocío va acudir el dimecres i el seu exmaridt ho va fer el divendres. Antonio David s'enfronta a pena de presó de més de 10 anys. Segons Luis Romero, advocat penalista, solament pel segrest la pena estaria entre els 5 i els 8 anys. I pel maltractament psicològic, al voltant dels 3. Segons han indicat fonts judicials a 'El Español', els fills podrien ser cridats a declarar, encara que per a això haurien de sol·licitar-ho alguna de les parts o la Fiscalia. Es tracta segurament de l'últim episodi d'aquesta guerra entre tots dos.


Comentaris

envia el comentari