Primer pla de Rocío Carrasco somrient.

Rocío Carrasco es queda sense feina: què farà a partir d'ara

Rocío ha de prendre una decisió respecte al seu futur

Rocío Carrasco s'ha quedat sense feina. Així ho confirmava fa uns dies una de les seves grans amigues a la televisió. Carlota Corredera demanava per a ella una nova oportunitat laboral a Telecinco.

El 2022 va ser un any marcat pels alts i baixos. Va protagonitzar molts titulars amb la segona part de la seva docusèrie, però no va tenir el succés de la primera temporada. Va comprovar com l'audiència li donava l'esquena després d'haver acariciat l'èxit.

D'altra banda, Rocío també va inaugurar el museu que porta el nom de la seva mare a Chipiona. Aquest espai cultural s'ha convertit en una de les seves principals fonts d'ingressos, ja que cada mes rep una important quantitat de diners procedents de la venda d'entrades.

Malgrat haver limitat al màxim la seva presència als platós, el seu nom ha sonat amb molta força pràcticament cada dia. Estava embolicada en constants polèmiques familiars que la feien estar a tota hora a la primera línia mediàtica. 

Rocío Carrasco i Ana María Aldón
Rocío Carrasco va participar en el 'Mediafest Night Fever'. | MEDIASET

Fins i tot, a Mediaset van intentar treure més rendiment a la seva figura i li van oferir participar en diverses gales del 'Mediafest Night Fever'. Possiblement, ha estat el format que més il·lusió li hagi generat. S'ho passava d'allò més bé i no havia de donar explicacions sobre els seus conflictes amb els Mohedano o el seu ex. Tanmateix, l'alegria li va durar molt poc, ja que aquest programa va acabar desapareixent de la graella per l'escassa resposta del públic. Ni la presència de la filla de La más grande els va poder fer remuntar la situació.

Durant els darrers mesos ha estat molt acompanyada pels col·laboradors i periodistes de Mediaset. De fet, l'han vista amb ells en múltiples festes i sopars. Es pot considerar una més de la família de la Fàbrica de la Tele.

Rocío Carrasco s'emporta molts amics de la seva etapa a Telecinco. Una és Carlota Corredera, que es va afanyar a defensar la seva versió, però aquesta actitud li acabaria passant factura, fins al punt que va ser acomiadada de 'Sálvame'. Fa unes setmanes, quan li preguntaven a Corredera per la dona de Fidel Albiac, no va dubtar a enviar-li un missatge d'ànim: «vull veure-la aviat a la tele, vull que treballi i tingui moltíssima feina».

Primer pla de Rocío Carrasco.
De moment, Telecinco no compta amb Rocío Carrasco. | Mediaset

De moment, no té res sobre la taula i es desconeix si compten amb ella per al futur, però el més probable és que decideixin apartar-la un temps dels programes. La consideren una figura que ja està prou amortitzada i que al seu dia també va comportar uns quants problemes a la cadena. Cal recordar que a partir de l'emissió de la seva docusèrie es va produir una caiguda brutal de l'audiència. Els espectadors van donar l'esquena a Telecincocom a càstig per la manera de tractar aquesta informació.

Rocío Carrasco estava encantada a la televisió

Rocío Carrasco es mostrava encantada amb el seu nou paper a la televisió. Després de molts anys guardant silenci, va decidir tornar als platós. Ho va fer amb moltes ganes, amb intenció d'alliberar-se de totes aquelles càrregues que feia temps que suportava.

Corredera admetia que «això a ella li dona la vida; està renaixent». Entén que a la pantalla petita ha trobat un lloc on està molt còmoda, però els directius no semblen opinar el mateix. No li han presentat cap proposta interessant que la convenci. L'única sortida que li queda passa per col·laborar amb 'Sálvame', però això no és una opció en aquests instants. Li agradarien més un altre tipus de formats.

Ara per ara, Rocío Carrasco vol aparcar els conflictes familiars. El més probable és que descansarà un temps abans de tornar a la televisió, si és que li ofereixen alguna cosa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp