Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco es queda en xoc amb el nu que ha agafat a tots per sorpresa

Rocío Carrasco, sorpresa per la resposta d'un familiar

Rocío Carrasco s'ha trobat amb una enemiga inesperada en aquesta batalla que la manté enfrontada amb la seva família. Es tracta d'una persona molt propera a ella que havia estat callada fins fa poc. Però veient que la situació s'ha anat agreujant, no s'ho ha pensat més i ha decidit intervenir-hi.

A més, ho va fer d'una manera molt original: a través d'un vídeo on apareix nua a la dutxa. La protagonista d'aquesta escena és Chayo Mohedano, que pretenia enviar-li un missatge a la seva cosina i als seus haters. I la millor manera de fer-ho ha estat penjant una foto sense gens de roba.

Rocío Carrasco ha rebut durant els últims dies alguns missatges de la cantant demanant-li que canviï d'actitud. No volia que continués tractant amb menyspreu la família. Però la veritat és que no li va fer gaire cas.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco també s'ha enfrontat amb la seva cosina. | CatalunyaDiari
 

Fa uns dies, la filla d'Amador va escriure a les seves xarxes socials: «Sé quina és la veritat, així que el que em puguis dir m'és igual». Va continuar dient: «Enveja? No he tingut mai cap motiu per tenir enveja», va apuntar.

Tot i això, considera que «altres, pel que es veu, no han tingut la mateixa sort. Bona tarda i que l'enveja no us faci rebentar».

Dimarts passat, l'artista confessava el tipus de relació que mantenia amb la dona de Fidel Albiac. «Va començar el docufake dient que es portava bé amb mi. Qui em conegui sap que mai no em portaria bé amb algú que menysprea i insulta la meva família», va afegir Chayo.

▶️ La nueva ilusión de Iker Casillas apunta directamente a Tamara Falcó

Durant un temps va voler romandre apartada de la primera línia mediàtica. Però ara ha tornat a aparèixer per defensar els seus. Faria tot el que fos necessari per defensar la seva família.

Està molt decebuda amb Rocío Carrasco. Considera que és un error la seva aliança amb La Fábrica de la Tele, la productora de la docusèrie. Precisament amb ells la cantant va tenir un enfrontament als tribunals.

Explicava que a la seva cosina «ara li interessa perdonar La Fábrica, ja amb sentència, ja s'ho farà. Ha preferit atacar la seva família i mentir, fins i tot, de mi cada vegada que m'ha nomenat».

A les xarxes socials, la filla d'Amador i Rosa ha hagut de suportar molts comentaris procedents dels seguidors de Rocío Carrasco. Per intentar aturar-los, no va dubtar a compartir un vídeo nua a la dutxa, amb un missatge molt clar.

«Sé quina és la veritat, així que el que em puguis dir m'és igual», va escriure la cantant. No semblava gaire preocupada per les paraules que li dedicaven a les xarxes socials. Això sí, comença a estar farta de la situació i amenaça de continuar desemmascarant la seva cosina.

Rocío Carrasco rebrà la rèplica en unes setmanes

Fa uns dies que  Rocío Carrasco està apartada de la televisió, possiblement gaudint d'uns dies de descans amb Fidel. Tot i això, és possible que les seves vacances es vegin entelades per les declaracions del seu oncle. Amador està preparant una docusèrie on té previst oferir la seva versió per desmuntar la teoria de l'empresària.

Alguns mitjans assenyalen que serà a mitjans d'agost quan s'emeti a través de YouTube. Cap canal de televisió semblava estar disposat a donar protagonisme a Amador.

Foto de Chayo Mohedano parlant amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac.
Chayo Mohedano va compartir bons moments amb Rocío. | Europa Press
 

A més de carregar contra la seva neboda, de la qual va dir que «odia tothom», també recordarà el seu marit. Té uns quants comptes pendents amb ell. Sobretot després que s'ocupés de gestionar la carrera de Rocío Jurado durant els seus últims mesos de vida.

Rocío Carrasco recarrega energies de cara a la temporada que ve. Tornarà a estar molt present a Mediaset, que emetrà en obert la segona temporada del seu documental.