Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco recupera el suport de qui menys esperava

La filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco torna a comptar amb el suport d'una de les persones més importants

Rocío Carrasco es va convertir en la protagonista del programa 'Hormigas Blancas' dedicat a la seva mare, Rocío Jurado. El repàs per la vida de l'artista al costat dels testimoniatges d'aquells que van estar al seu costat, van provocar una sèrie de reaccions que no han deixat indiferent a ningú.

Com era d'esperar, alguns dels membres del clan no han trigat a donar la seva opinió sobre el que es va parlar en el programa presentat per Carlota Corredera.

La primera a pronunciar-se ha estat Rosa Benito qui no va estar d'acord amb el tracte que van rebre els fills de Rocío Jurado. L'exdona d'Amador Mohedano va opinar a 'Ya es mediodía', programa on col·labora, que va haver-hi una clara diferència entre Rocío CarrascoGloria Camila i José Fernando. «Rocío té tres fills i dos nets. Té una família i si l'ha de protegir, m'agradaria que haguessin anomenat a tots els seus fills» opinava Rosa Benito.

No obstant això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el missatge que va publicar Rosario Mohedano. La cosina de Rocío Carrasco, qui fa uns mesos va arribar a insinuar que era l'«ovella negra» de la família, ha decidit ajudar a la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco tornant a fer-li costat.

Chayo era l'única de la família que es mantenia al costat de Rocío Carrasco, però després d'unes declaracions per a 'Lecturas', va quedar patent que la relació entre elles estava més trencada que mai. «Jo pels meus fills no tiraria la tovallola. Per mi el més important és la família. En totes hi ha una ovella negra, no us dic quina és la meva» van ser les paraules de la filla de Rosa Benito, en les quals la seva cosina no va quedar ben parada.

Chayo Mohedano i Rocío Carrasco en una foto juntes quan eren molt joves

Ara, després de l'emissió del programa especial 'Hormigas Blancas', sembla que els sentiments han tornat, ja que Chayo Mohedano compartia una foto inèdita al costat de la seva cosina, Rocío Carrasco. La foto en qüestió ha estat publicada a les històries d'Instagram de Rosario, i en ella la podem veure al costat de Rociíto, ambdues molt jovenetes.

Una imatge que va donar a entendre com d'unides han estat sempre les cosines. Significa que Chayo es penedeix de les paraules cap a Rocío Carrasco? Hauran fet les paus? Sigui com sigui, sembla que Rosario ha donat el primer pas cap a la reconciliació, un gest que veurem si obté resultats en un temps.