Rocío Carrasco en primer pla trista.

Rocío Carrasco rep el missatge que menys esperava: «Et vull a la meva vida»

Rocío Carrasco s'ha sorprès en escoltar les paraules públiques d'una persona molt propera a ella

Rocío Carrasco ha viscut uns dies realment complicats. I és que ha rebut els atacs de la seva germana, Gloria Camila, i també de la seva filla, Rocío Flores. Totes dues han carregat contra el seu marit i han arribat a exposar que és qui la controla.

Però no només això. De la mateixa manera, ha hagut d'escoltar el seu oncle José Antonio posant en dubte la pallissa que li va donar la seva filla. I tot a la televisió.

Aquestes situacions l'han ferida i l'han fet sentir molt sola quant a família. Tot i això, hi ha algú d'aquesta que ha decidit parlar per deixar clar que sempre que vulgui la tindrà al seu costat. Ens estem referint a la seva tieta Rosa Benito.

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco podria estar sorpresa per les paraules d'afecte de Rosa Benito | Catalunya Diari

 

Rocío Carrasco escolta les paraules d'afecte de Rosa Benito

Després de tot el que ha viscut Rocío aquests dies, Rosa s'ha assegut al plató de Ya es mediodía per comentar-ho. I el que ha sorprès és que ha optat per estendre una mà a la neboda i deixar de manifest el que sent per ella.

En concret, ha afirmat: «Jo sí que et vull a la meva vida. I m'agradaria tenir una conversa amb tu, parlar, dir-nos què ens hàgim de dir. Nosaltres hem estat una família meravellosa. Què ha passat? No ho sé».

«M'agradaria asseure'm i que m'expliquessis. Jo sí que et vull a la meva vida». Això sí, ha deixat clar que «jo no em posicionaré perquè per estimar la gent no t'has de posicionar».

Rosa Benito plorant
Rosa Benito ha estat clara sobre l'afecte que sent per Rocío Carrasco | Telecinco

Així mateix, ha afegit: «Jo a ella l'estimo i ella ho sap. I el que no vull a la meva vida l'aparto, però jo no m'apartaré de la família, que és la meva família. Són oncles dels meus fills, cosins dels meus fills...i ella també és en aquesta part, malgrat que ella no vulgui estar a la família».

“Jo sí et vull a la meva família, jo sí et vull amb mi i t'ho dic amb tot l'amor del món. Estic parlant amb el cor i si ella diu que no, jo dic que sí. El que ella pensi ja no ho sé”.

És més, ha assenyalat: «Rocío sap que si em necessita, jo hi seré perquè sempre he estat. Potser no en el moment difícil, on ella en una docuserie explica el que compta, perquè ja ho havia passat tot i jo no ho vaig saber. Jo m'assabento quan se n'assabenta tot Espanya».

«Jo vaig plorar pensant que tan malament ho havia passat, perquè he viscut aquesta situació i em poso en primera persona. I a mi tampoc em va trucar ningú, però que no ho va fer a la cara. Quan m'assabento, ella estava bé, feliç i fort, aleshores ja no val la pena».

Rosa Benito també recrimina a Rocío Carrasco.

No tota la intervenció de Rosa ha estat dolça i per tal d'alçar ponts. Bona mostra d'això és que ha negat ser inestable, com ha arribat a afirmar Carrasco. Així, ha afirmat: «Jo seré moltes coses, però inestable no he estat mai».

«Quan jo estava a Sálvame l'he defensat davant de tots aquests que ara l'estan posant de meravella. Aquí no era inestable? Jo era la tieta?».

Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix
Rosa també ha aprofitat per negar algunes acusacions que ha rebut | GTRES

A això hi ha afegit: «Jo després sempre he estat una persona que mai he canviat les meves opinions sobre Antonio David Flores. He tingut els meus pensaments, l'he jutjat, m'he barallat amb ell i no he volgut estar en un plató amb ell».

I en aquest punt ha estat quan ha llançat un dur atac a la seva neboda. Ha afirmat: «Ara, jo com a mare, els meus fills els defensaria per sobre del bé i del mal. I si això és ser inestable, doncs soc inestable».